«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Про цю справу повинні знати всі прихожани православної церкви України! Як гроші, які Ви жертвуєте на храм, їдуть в Росію…

Цю справу повинні знати усі прихожани православної церкви України – іподиякон митрополита Павла з Києво-Печерської лаври був затриманий на кордоні при незаконному вивозі в РФ 65 тисяч долларів, пожертвувань, зібраних з прихожан.

“Цензор.нет” вияснили фінал цієї історії. З цієї суми, рішенням суду, сума в еквіваленті 10 тисяч євро була повернена церковним баригам, решту грошей, які вивозили без декларації, перераховані в бюджет України. Важко уявити скільки грошей викачує РПЦ з України, де розташовані більшість її осередків

Ось такі “смазливі” і цинічні злочинці в рясах оббирають довірливих людей, і потім витрачають гроші на свій розсуд. Всього лише якийсь диякон везе з собою таку велику суму, причому конвертовувану в долари, на свої витрати, а скільки бере його бос Павло, який їздить на “мерседесах”?

В Москву, до речі, цей диякон їздить не в звичайному купе чи СВ, а в особливому ВІП-вагоні, в номері зі всіма зручностями, звичка до розкоші в РПЦ одобрюється – це дозволяє контролювати і управляти багачами в рясах.

Юрий Бутусов

Джерело

Все буде Україна