«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

про все, цікаве Мудрі слова які треба пам’ятати щодня

Життя кожної людини буває в міру складної і в міру хорошої. Найголовніше — уміти витягнути той досвід, який нам приносять різні ситуації, щоб в майбутньому вони не повторювалися, або навпаки — повторювалися, якщо це хороші ситуації. Ми зібрали фрази, які будуть корисні вам в різних випадках життя.

 

1.Цінуйте людей які уміють бачити у вас три речі: печаль, що ховається за посмішкою, любов, що ховається за гнівом, і причину Вашого мовчання.

2.Дорожіть кожною секундою життя, любишь- люби, нудьгуєш — скажи, ненавидиш — забудь, не витрачай час на ненависть, адже так мало часу на життя.

3.Моє життя — це потяг. У кращі мої моменти мені здавалося, що я ним керую. У гірші я представляв себе пасажиром. А іноді розумію, що лежу на рейках.

4.Поки ви обмірковуєте, по дорозі вам з людиною або не по дорозі, у нього є час на те, щоб перехотіти з вами кудись йти.

5.Сильні люди говорять в очі. Слабкі люди відкривають брудний рот за спиною. Коли раптом жити бажання пропало.

6.Коли з усіх боків життя боляче б’є … І байдуже все раптом серцю стало … Терпи і вір, що це все пройде!

7.Не бійтеся втратити тих, хто не побоявся втратити вас.

8.Що таке багатство? Багатство — це здоров’я матері, повага від батька, вірність друзів і любов дорогої людини.

9.Доля — це не питання випадку, а питання вибору. Її не треба чекати, її потрібно створювати.

10.Якщо прийшла розумна думка і ти шукаєш де б її записати — це афоризм, а якщо ти думаєш, як би її утілити — це дійсно розумна думка.

11.Нікого не слухай, май свою думку, свою голову, свої думки і ідеї, плани на життя. Ніколи не женися ні за ким. Йди своєю дорогою і не важливо, що говорять за спиною. Говорили, говорять і завжди говоритимуть. Тебе це не повинно хвилювати. Люби. Твори. Мрій і посміхайся частіше.

12.Чоловік, який подарував своїй жінці крила — ніколи не буде носити роги!

13.Не треба нічого боятися. Ризикуйте нехай навіть ви помилитеся. Це життя.

14.Перш ніж вилити душу, переконаєтеся що «посудина», не протікає.

15.Не обов’язково людина, яка виростила сина, побудувала будинок, посадила дерево — справжній чоловік. Дуже часто це звичайна жінка.

16.Розумні думки приходять лише тоді, коли всі дурниці вже зроблені.

17.Зустрінеш через 25 років того, кого в 18 ти вважала принцом. і розумієш — яке це щастя, що він проскочив на своєму коні . МИМО!

18.Не бійтеся дарувати зігріваючих слів, І добрі робити справи. Чим більше в вогонь ви покладете дров, Тим більше повернеться тепла.

19.Як складеться доля, ніхто не знає. Живіть вільно і не бійся змін. Коли Господь чогось забирає, не пропустіть того, що він дає взамін.

20.Є така категорія людей, які завжди любитимуть тебе незважаючи на твій складний характер. ось їх і цінуй.

21.Якою б сильною не була жінка, вона чекає чоловіка сильніше себе. і не для того, щоб він обмежував їй свободу, а для того, щоб він надав їй право бути слабкою.

Пише - zaselom.com

Все буде Україна