«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Проект "Медведчук" посипався як картковий будиночок - США готують проти лідера ОПЗЖ санкції

Санкції США проти Віктора Медведчука можуть повністю його нівелювати як багаторічний "миротворчий" проект Кремля.  

медведчук

 

Стратегія просування Віктора Медведчука на плацдарм міжнародної політики в образі "миротворця", яка була вироблена і погоджена в Кремлі, а так само передана під пильне курирування тріо Козак-Бабич-Бесіда, як і багато інших проектів Москви потонула у власному ж абсурд і парадоксальності.

Хоча, проект "Медведчук" став демонструвати свою неспроможність набагато раніше. Задовго до того як в Конгресі США запропонували ввести жорсткі санкції проти олігарха і глави партії ОТЗЖ. 

Нагадаю, що найбільш активна розкрутка проекту почалася ще в 2019 році, коли Віктор Медведчук в компанії Бойко і Рабиновича, мало не на кожен уїк-енд літали в Москву на показушні зустрічі з першими особами країни-агресора, зокрема, тоді ще прем'єр- міністром Дмитром Медведєвим. Демонстрація того що дана трійця ОТЗЖ входжу в Кремль, в першу чергу, призначалася для українського електорату проросійських поглядів.

А коли партія "Опозиційний блок" повністю втратила підтримку Кремля, залишившись лише непомірним тягарем на плечах Владислава Суркова, стало остаточно ясно на кого на наступних виборах робить ставку Москва.

Однак, не дивлячись на колосальну політичну і фінансову підтримку, на виборах в Верховну Раду ОТЗЖ не змогли набрати навіть і 20% голосів. Звичайно, 13% це не ганебний результат, але з урахуванням вкладених коштів і сил, це був вкрай незадовільний результат.

Тим часом, після того як забіг до Верховної Ради був завершений, Віктора Медведчука зорієнтували виключно на "миротворчу" діяльність. Він займався обміном деяких військовополонених, що і обміном важко назвати, так само саме, як і військовополоненими, складно назвати тих, кого він нібито звільняв ... Але цей спектакль був потрібен для створення образу людини "за мир!" з натяком про те, що без Володимировича вода на окупованих територіях не святий. 

На базі своєї "миротворчої" діяльності проект "Віктор Медведчук" приступає до реалізації проекту "Міжпарламентський діалог в нормандському форматі з врегулювання конфлікту в Донбасі" (зазначу безграмотність авторів платформи, адже правильно - на Донбасі), покликаного остаточно вивести Володимировича в велику політику західного світу. 

Але і тут, щось пішло не так ... Адже в яку б країну в ході своя вояжу з даною платформою Віктор Медведчук не заїжджав, його всюди зустрічали не маститі європейські політики, а російські маріонетки і шістки, що змінюють своє менш в залежності від меню " шведського столу ". 

Особливо показовим був вояж Медведчука до Франції, де його оточували місцеві маргінали і периферійні божевільні, в той час як ікона кремлівського лобізму Марін Ле Пен просто проігнорувала людини Путіна, тим самим продемонструвавши своє ставлення до цього, мало що що означає персонажу.

Так і не отримавши в обойму свого "Міжпарламентського діалогу в нормандському форматі з врегулювання конфлікту в Донбасі", хоч якого-небудь політичного важковаговика, "миротворці" починають розкручувати цю платформу вже безпосередньо через Держдуму РФ. І можливо в цьому напрямку вони б і продовжували точити камінь, якщо не сказати більше - гору, але кураторам Медведчука прийшла в голову думка, щоб ОТЗЖ і всі підконтрольні їм балакучі голови і ЗМІ стали культивувати фейк про американські військові біолабораторіях в Україні, зазнають бактеріологічну зброю , в тому числі і на українцях.

І ось, здавалося б, фейк спочатку призначався для створення інформаційної хвилі в межах України і РФ, в традиціях міських легенд і страшилок про підступних янкі, завдяки діям виконавців вийшов за межі нашого інформаційного простору. А звернення з даного питання із запитом до ООН і зовсім вивело Віктора Медведчука нема на міжнародний рівень політикуму, а привернуло до нього увагу Конгресу США як до ретранслятора російських фейків.

І, вуаля, миротворчий проект, який, вели, курирували, спонсорували і підтримували на протязі всього цього часу, в одну мить може перетвориться в списку санкцій персону нон-грата. А все завдяки тому, що як і завжди було при СРСР, в Росії, управлінці, а в даному випадку куратори, дуже погано розуміють, що від свого підопічного можна вимагати для кращого ККД, а що його обнулить менш ніж за 60 секунд.

Як то кажуть – здобули!

Все буде Україна