«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Просто соромно": журналіст розповів, як українська авіакомпанія знущається з пасажирів

Українська авіакомпанія Bravo, чий літак 14 червня потрапив у жахливе НП в аеропорту "Київ", знову шокувала своїх клієнтів. Цього разу, як написав на своїй сторінці у Facebook головний редактор газети "Факти" Олександр Швець, компанія "здивувала" своїх пасажирів "сервісом".

Зокрема він описав, як проходив політ рейсу з іспанського міста Аліканте.

За словами журналіста, пасажирам літака спершу довелося 4 зайвих години чекати на виліт з Києва, після чого, як виявилося, на борту не можна було купити ніякої їжі.

"Але нехай, кінець кінцем без їжі можна було і обійтися. А ось без води... Води теж чомусь не було. Для маленьких дітей і літніх пасажирів воду треба було випрохувати буквально по ковточку", - пише Швець.

Виліт же з Іспанії затримали на 8 з половиною годин, а сам літак, що вибився з усіх графіків, загнали в самий кінець льотного поля, "кудись ближче до городів".

"Їхати до нього автобусом було довго і соромно. Чому соромно? Та тому, що авіалайнер російського "Аерофлоту" стояв, пристебнутий до "рукава", по якому пасажирам легко і зручно було пройти до салону літака. Але найцікавіше почалося на борту вітчизняного Bravo-ганьбища. Після жахливої ​​задухи хтось із екіпажу врубав на всю потужність такий холод, що пасажири почали кутатися в усе, що було під рукою, стаючи схожими на полонених німців під морозним Сталінградом. З закутаних до невпізнання пасажирських голів долинали жалісливі прохання зігрітися. Хоч трохи зігрітися... Слава Богу, на третій годині польоту благання були почуті", - описує журналіст те, що відбувалося на борту.

Але, як розповідає Швець, ще одним "сюрпризом" стало те, що з 4 туалетів на борту працював лише один. "

А з урахуванням того, що вагітних жінок, маленьких діточок і льотчиків треба було пропускати без черги... Так ось, оскільки перед затриманим на півдня вильотом мужики в аеропорту встигли подивитися першу половину матчу Англія-Панама, звично попиваючи при цьому пиво і ніяк не припускаючи, що попереду на них чекає 4-годинний переліт до Києва у літаку, в якому з 4 туалетів працювати тільки один... Коротше кажучи, зграя сумних чапель чоловічої статі, що з'юрмилися в черзі до джерела можливого полегшення від поганої телевізійної звички, являла собою таке сумне видовище, що у супутниць їхнього життя і діток, які зовсім не розумілися у пивних проблемах, аж сльози накочувалися на очі", - зазначає журналіст.

Також він іронізує, що так "професійно" довести до настільки убогого стану рівень обслуговування українських авіапасажирів не кожному майстру дано.

"Наші ж вітчизняні майстри знущатися з клієнтів вчергове довели, що немає межі досконалості. Адже, виявляється, можуть же, сучі діти, якщо постараються. А так постаратися ще вміти треба. І останнє. Питання. Замість довгих повчальних висновків. Коли ж ви, сучі діти вітчизняного авіапрому, поважатимете людей?! Себе не хочете поважати - ваша справа. А ми всі тут до чого? PS. Приземлилися. Добігли... Встигли. Але річ, як ви розумієте, не в тому, що в літаку не працювали туалети і рамка ілюмінатора у 13-му ряду могла вивалитися в будь-який момент. Питання в іншому: хтось узагалі перевіряє ці літаки перед вильотом? Адже ми не бачили ще, як там всередині виглядають двигуни..." - резюмував Швець.

Джерело

Все буде Україна