«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Путін налаштований досить серйозно": Військовий експерт оцінив загрозу "великої війни" і вказав на "нюанси"

Російський президент Володимир Путін налаштований серйозно в питанні вторгнення в Україну, проте на сьогодні підстав для істерії з цього приводу немає. Таку думку висловив військовий експерт Владислав Селезньов, пише "Обозреватель", зазначають Патріоти України.

Також він відзначив відсутність підстав для евакуації з Києва дипломатів західних країн, деякі з яких вже почали цей процес.

Говорячи про загрозу "великої війни", експерт пояснив, що концентрація військ біля кордонів з Україною - "задоволення" дороге і може свідчити про певні плани Кремля.

"Ми повинні розуміти, що Володимир Путін налаштований досить серйозно. Адже одночасне утримання біля державного кордону між РФ і Україною такої великої кількості військ з тенденцією до зростання - це досить дорога примха", - сказав Селезньов.

Він спрогнозував зростання угруповання військ РФ поблизу кордону через лютневі військові навчання в Білорусі. Україні в ситуації, що склалася, вважає він, слід готуватися "до будь-якого прояву агресії" з боку РФ, але не панікувати.

"Концентруватися і створювати певну істерію в українському суспільстві я б не радив хоча б тому, що для великомасштабного проекту з окупації України у Володимира Путіна зараз немає ні сил, ні засобів", - запевнив Селезньов.

Також експерт розкритикував країни, які ухвалили рішення евакуювати своїх дипломатів з України. "Не настільки критична ситуація всередині країни для того, щоб вживати таких надзвичайних заходів", - сказав він.

Все буде Україна