«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Путін підписав закон про конфіскацію грошей з рахунків чиновників: його і самого викривали у корупції

Президент РФ Володимир Путін підписав закон, згідно з яким із рахунків чиновників можуть забирати кошти. Це відбуватиметься у тому випадку, якщо сума перевищуватиме легальний дохід за три роки, а сам чиновник не пояснить походження коштів. Варто зазначити, що таким чином Путін вирішив боротися з корупцією, хоча при цьому його самого викривали у масштабній корупції з будівництвом особистого палацу.

Як пише російське пропагандистське видання Vesti, таким чином у РФ вирішили боротися з корупцією. Зібрані доходи мають намір спрямовувати до бюджету. Але при цьому зачепить це тих, кого перевірятимуть.

До речі, у такий спосіб Путін матиме можливість впливати на будь-якого корумпованого чиновника. "Прокурори зможуть проводити бесіди з підозрюваними в корупції чиновниками, отримувати від них пояснення, наводити довідки у фізичних осіб та отримувати від них відомості, надсилати запити до держорганів, громадських об'єднань та інших організацій щодо доходів та майна чиновників", – йдеться у публікації.

Про корупцію Путіна

Російський опозиціонер Олексій Навальний ще 2021-го опублікував розслідування про те, де проживає і як фінансує маєток президент РФ Володимир Путін. Так званий Палац Путіна, вона ж Резиденція на мисі Ідокопас, збудували 2005-2010 року на чорноморському узбережжі неподалік Геленджика.

Як розповідає у своєму ролику на YouTube Навальний, маєток має власну аквадискотеку, басейни, масажні зали, цілий театр і навіть особисте казино. Крім того, на території збудували церкву. У маєтку закупили італійські меблі, один столик коштував два мільйони доларів.

Все буде Україна