«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Путін прорахувався: Кремлівськи хижаки розірвуть його на шматки

Звернення Путіна до росіян, яке прозвучало 29 серпня, увійде в історію як остання поява на екрані «улюбленого президента». Але від любові до ненависті – один крок, і він був, нарешті, зроблений. Якщо до звернення Путін спирався не тільки і не стільки на «багнети», скільки на широке коло неосвічених «пенсів» і «совків передпенсійного віку», то після цього сеансу «навішування локшини» він перетворився в об’єкт тупої ненависті.

«Тупа любов» все ж приємніше, і коли зникає жирний шар сліпих шанувальників – починаєш відчувати дискомфорт.

За концентрацією брехні і спритності звернення Путіна можна сміливо вносити до Книги рекордів Гіннеса. У Путяра виявилися винні всі, крім нього самого: від «проклятих дев’яностих» до Гітлера.

Путін прорахувався. Він думав, що «навазелинить клієнтуру» і «м’яко посадить лоха на кіл», але ця «м’якість» була сприйнята наскрізь криміналізованим суспільством як слабкість пахана. «Лев не може виляти хвостиком. Якщо почав виляти – значить, він не лев, а шакал. І дружки його – шакали. Тобто, від Сєчін-мілліеров-Ротенбергов цей самий Путін нічим не відрізняється, і всі ці роки ми помилялися, приймаючи його за благородного хижака. У нього був шанс увійти в образ «доброго царя» і приструнити свою ненаситну зграю, цикнув на неї: «А ну, не чіпати пенсів! Це – мої ручні звірята, вони мене люблять. Не смійте ображати хвороботворних! ..» Але він цього не зробив. Не плюнув і не розцілував. Прогнувся під жадібної сволота і ліг під неї м’яким килимком. І не Цар, і не Пахан, а – суцільне непорозуміння! .. »

Відтепер питання «чи піде Путін» навіть не стоїть – відповідь на нього подвисла в повітрі, і тільки дата його відходу достеменно не визначена. Як не дивно, дату визначатимуть американці зі своїм «другим пакетом» санкцій. Якщо вони будуть введені в кінці листопада – то виходить, що повномасштабний дефолт накриє Росію в січні – лютому. До того моменту неабияк пошарпаний «нацділер» ще потримається на багнетах, які миттєво обвіснуть і розчиняться, «коли закінчиться все». Поліцейщина ефективна, коли є чим платити за її послуги. При порожній скарбниці ніхто захищати плешівенького не стане – навпаки: самі ж кинуть його на палі. І ніяких вам революцій. Народець в Росії труслівенький. Та й звідки взятися героям, якщо всіх постріляли за останню сотню років. Або – голодом заморили. Або – до стінки поставили. Або – спалили у вогні двох світових воєн і однією цивільною. Ось і залишилися пристосуванці, лякаються власної тіні і сруться бетонними блоками від одного тільки окрику начальника. Хребет переламаний, і історична потенція висить «на пів шосту».

Розмови про життєвий потенціал режиму легко перекриваються фактами. «Північний потік – 2» накривається мідним тазом, і «Газпром» бовтається в «мінусі»: за підсумками першого півріччя грошовий потік вотчини Міллера залишився негативним: надходження на рахунки не покрили усі витрати, а чистий борг злетів до нового історичного рекорду в 2,4 трильйони рублів. Російським банкам вже не вистачає рублевої ліквідності: за один день Центробанк закачав в банківську систему 144 млрд рублів, а заборгованість банків підскочила в 4,5 рази, до 178 млрд рублів. І пацюки побігли з корабля. З початку поточного року попит росіян на покупку нерухомості на Кіпрі та Мальті для отримання громадянства виріс на 40%. Зрозуміло, що квартири і особняки купують не пограбовані Путіним «пенси», а чиновники і силовики середньої ланки. Ті самі, які ще вчора співали про «стабільність», а вже сьогодні «намилили лижі в чортові кулички». Їм є чого боятися: у них немає особистої «Росгвардіі», і перший удар локальних виступів плебсу припаде саме на них.

Як не крути, а, обікравши тупих пенсіонерів, Путін сам украв у себе владу. І те, що вона ще перебуває в його руках – ілюзія. Як спогади вчорашнього кохання, яке раптово закінчилось і більше не повернеться ніколи.

Саша Сотник

Джерело

Все буде Україна