«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Путіну вдалося зробити з криворізького хлопця Зеленського справжнього українця з Майдану – Фурса

Володимир Зеленський через два роки президентства різко поміняв риторику щодо російської агресії, пише Сергій Фурса.

Український президент Володимир Зеленський, який, тільки-тільки прийшовши до влади, планував “побачити світ” в очах колеги РФ Володимира Путіна, поміняв риторику.

Увага на це в своєму блозі в Facebook звернув український блогер Сергій Фурса.

“Зеленський … тепер уже розмовляє як справжній українець з Майдану, русофоб в поданні росіян”, – написав експерт.

Він констатував, що Кремлю з “криворізького хлопця” вдалося зробити “послідовного бан ** Ровци”.

Наприклад, в недавньому інтерв’ю телеканалу “Дім” Зеленський порадив жителям України, які бажають жити в Росії, їхати туди, а не тягнути з собою території.

Слова українського лідера викликали гостру реакцію пропаганди, які тут же згадали казки про “фа *** тском режимі”. Фурса впевнений, що це результат розчарування Москви, яка сподівалася за допомогою Зеленського повернути контроль над Україною.

“У них (влади РФ – ред.) Були очікування. Високі очікування. І тут на тобі:” чемодан – вокзал – Росія “. Прикро, напевно”, – зазначив Фурса.

Він звернув увагу на інтенсивну інформаційну війну, яку Кремль веде проти України. Наприклад, російські і проросійські ресурси активно використовують тему відкриття ринку землі в Україні. Про те що в самій РФ ринок землі працює вже більше 10 років, росіяни не згадують.

“Але який же російський чиновник не любить налякати українця тим, що у нього заберуть землю. Хоч єдині, хто землю в українця забирали, це ті самі більшовики, ідейними послідовниками яких і є сьогоднішній режим Путіна”, – написав блогер.

Він нагадав, що саме Москва в 1932-1933 роках влаштувала Україні Голодомор, а тепер залякує нібито загрожує голодом.

“Ті, хто вважає, що Україна не країна, постійно лякає українців, що на їхній суверенітет претендує Захід”, – написав Фурса.

Разом з тим, зазначив він, особисто Путін пише псевдонаукові статті про те, що української нації нібито немає, а Україна як держава не має права на існування.

“Одне слово – лицемірні негідники”, – констатував Фурса.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна