«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Радник Байдена висміяла санкції РФ: “Шкода, що не зможу поїхати в весняну відпустку до Сибіру”

Американський політик і дипломат, радник президента США Сьюзан Райс з іронією і сарказмом відреагувала на включення себе до списку санкцій Російської Федерації.

Відповідний пост вона опублікувала на своїй сторінці в twitter.Відзначимо, що недавно на сайті МЗС Росії з’явився список громадян США, яким заборонений в’їзд в Російську Федерацію Це сталося після того, як влада США заговорили про введення нового масштабного пакету санкцій проти Росії через втручання Москви у внутрішні американські справи, зокрема, в вибори президента країни.

Тоді ж офіційний Вашингтон оголосив про висилку з США російських дипломатів і юридичних осіб. У свою чергу, Росія заборонила в’їзд на свою територію Генерального прокурора США Меррік Гарланда, директора ФБР Крістофера Рея, главу Національної розвідки США Евріла Хейнса. Під санкціями виявилися також Сьюзан Райс, міністр внутрішньої безпеки США Алехандро Майоркас, директор Федерального бюро в’язниць США Майкл Карвахаль.

Проте, Райс не залишилася в долу і опублікувала в соцмережі уїдливий пост після свого включення до списку санкцій РФ. Вона висловила “співчуття” з-за того, що не може “поїхати на весняний відпустку в Сибір”.

Відзначимо, вона опублікувала пост з фотографією в’їзду в виправну колонію номер 2 в Покрові, де зараз міститься опозиціонер Олексій Навальний.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна