«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Раптом щось пішло не так: Пристайко хоче піти з команди Зеленського

Глава МЗС в конфіденційних бесідах з міністрами зізнається, що йому дуже складно працювати при нинішньому президенті і він за власним бажанням може подати у відставку.

Про це написав Тарас Березовець в своєму телеграм-каналі.

Згідно з даними телеведучого, позиція міністра ускладнюється з кожним днем. Проблема виникла, оскільки в оточенні Володимира Зеленського зовнішню політику підім’яли Андрій Єрмак і Ігор Новіков. Березовець також зазначив, що Ігоря Новікова в оточенні Зеленського позаочі називають не інакше як аферистом. При цьому Пристайко вкрай складно працювати в такому середовищі.

“Розповідають, що міністр закордонних справ Вадим Пристайко в приватних розмовах з іншими міністрами зізнається, як йому важко працювати при нинішньому президенті. І питає колег, чи не час йому піти у відставку, тому що кожен день ускладнює його позиції. Зовнішню політику підім’яли Андрій Єрмак і Ігор Новіков. Останнього багато навіть в оточенні Зеленського позаочі називають не інакше як аферистом. Одним словом, професіоналам в оточенні шахраїв працюється несолодко “, – написав телеведучий.

За матеріалами Діалог

Все буде Україна