«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Речі, які не подобаються чоловікам в сучасних дівчатах

Якщо дівчина чоловікові не сподобалася зовні, то про інші моменти можна навіть і не згадувати, адже всі вони швидко відходять на другий план.

 

Напевно, кожен хлопець мріє, щоб поруч з ним була не тільки найкрасивіша, довгонога і просто чарівна панночка, але і та, яка не буде постійно «лоскотати» його нерви. Звичайно, якщо дівчина чоловікові не сподобалася зовні, то про інші моменти можна навіть і не згадувати, адже всі вони швидко відходять на другий план, інформує Ukr.Media.

Але все ж, коли у хлопця і дівчини починають зав'язуватися серйозні стосунки, починають випливати інші, так би мовити, «підводні камені», яких краще уникати прекрасній статі, якщо ви дорожите своєю половинкою.

Сьогодні ми поговоримо про речі, які сильно не подобаються чоловікам в сучасних дівчатах. Якщо ви хочете сподобатися протилежній статі, а вже тим більше, прагнете побудувати щось більше, ніж невеликий флірт, то, можливо, вам доведеться задуматися над якимись своїми особливостями і, можливо, переглянути якісь з них.

Особистий простір

Чоловіки просто ненавидять, коли дівчата намагаються їх повністю контролювати, при чому, це стосується, як їхнього спільного життя, так і особистого простору самого чоловіка. У багатьох жінок, буквально на генетичному рівні закладено, що вони повинні піклуватися про все і всіх: про чистоту будинку, приготування їжі, дітей і, звичайно, улюбленого хлопця. Іноді ця турбота зачіпає не тільки чистий одяг і їжу, але і починаються перевірки телефонів, заборони на зустрічі з друзями і так далі. Будьте обережні, вступаючи на таку стежку, багато хто з них недовго витримують, коли постійно вриваються на їх особисту територію.

Підвищена емоційність жінки

Багато особин прекрасної статі схильні до зайвої емоційності: часом через зворушливий фільм або сумну книгу, вони здатні проридати добу безперервно, а чоловікові доводиться перетворитися в зручний носовичок, який завжди вислухає і підтримає. Ні, звичайно, якщо це трапляється рідко, то не є проблемою, але якщо ваші сльози й істерики - регулярний гість ваших відносин, то така жінка швидко викликає праведний гнів у більшості представників сильної статі.

Інтелект

Як би це прикро не звучало, але більшість хлопців просто ненавидять, коли жінка перевершує їх в інтелектуальному плані, оскільки це безпосередньо зачіпає їх внутрішні комплекси. Навіть якщо ви відчуваєте себе розумнішими, то не варто цим постійно хвалитися і намагатися показати свою перевагу, нічим хорошим це не закінчиться.

Прикидання

Багато дівчат - це акторки, які частенько використовують свої таланти, щоб домогтися якихось своїх життєвих цілей. Вони маніпулюють, часто говорять неправду, вважаючи, що так буде краще, однак, найчастіше, таємне стає явним з часом, що призводить до сумних наслідків. Чоловіки ненавидять брехню і лицемірство, а тому рідко таке прощають.

Нескінченні ревнощі

Коли чоловік і жінка заводять серйозні відносини, то, звичайно, ревнощі в них мають місце. Кожна жінка мріє, щоб її чоловік був тільки поруч з нею, ні про які подруги і знайомі, які сприймаються як потенційні суперниці, і мови бути не може. І все-таки не варто ревнувати свого хлопця всюди і завжди, влаштовувати нескінченні істерики і сльози, у всьому повинна бути межа.

Критика в бік інших жінок

Іноді чоловікам абсолютно незрозуміло, чому його дівчина постійно перемиває кісточки іншим дівчатам, навіть якщо це її знайома або співробітниця по роботі. «Пліткувати за очі» і не мати сміливості зробити комплімент в сторону суперниці, якщо вона того дійсно заслуговує, не найкраща якість для гарної дівчини.

Надмірне захоплення шопінгом

Для чоловіків нескінченне блукання магазинами - те саме пекло, вони не розуміють нашого захоплення годинами вибирати спіднички і туфельки. Якщо ви природжений шопоголік, то хоча б не тягайте свого чоловіка за собою по торговим центрам, робіть свої покупки самостійно або з подругами.

Нескінченна балаканина

Іноді дівчата схильні до нескінченної і, що найсумніше, до порожньої балаканина, яка зводить чоловіків з розуму. Якщо порожнє питання «Як справи?» обертається вашою 2-х годинною сповіддю про всі ваші справи за останній тиждень, то, можливо, варто переглянути свою поведінку.

Постійний примус

Багато жінок прагнуть побудувати свої відносини з чоловіками так, щоб ті повністю підпорядковувалися їх волі: ходили до подруг, гуляли по магазинах, в загальному, жили тільки за їхніми правилами, так би мовити, перетворилися в «підкаблучників». Не можна забувати, що чоловіки також мають свої бажання і право вибору, які жінка повинна поважати і підтримувати.

Неохайність

Мабуть, жоден чоловік не буде терпіти неохайну дівчину, яка не дивиться в дзеркало, перш ніж з'явитися перед ним. Доглянуте волосся, ноги і легкий природний макіяж - це саме те, що має беззастережно прикрашати будь-яку дівчину.

Все буде Україна