«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Роман Скрипін: "Важко узгодити аж з трьома мобільними операторами функцію оповіщення через СМС? А ви кажете "воєнний стан"

Ви в курсі, що у нас відсутня система оповіщення про надзвичайні ситуаці? В багатьох європейських країнах, на яку б радіохвилю ти б не був налаштований, в якийсь спосіб мовлення переривається й транслюється важлива інформація про небезпеку, - пише Prefiks Blog

Ну, нехай, навіть не по радіо. Важко узгодити аж з трьома мобільними операторами функцію оповіщення через СМС? Чи громадяни України мають про все дізнаватися самотужки через сайти інформаційних аґенцій? А ви кажете “воєнний стан”. Тут снігу насипало і вже гайка.

Між іншим, ДСНС у нас для чого? Бо ото як був буревій на   затоці й від ДСНС ні гу-гу, так і тепер – “ні людей ні машин”.

Поліція була. Військові були. Пожежні були. ДСНС не було на трасі Київ-Харків. Ні, було! Аж троє стояло в жилетках з написом МНС Україна поміж двома відбійниками. Просто стояли. Нічого не робили. Я так розумію, регламенту дій в надзвичайних ситуаціях в ДСНС не опрацьовано. Тіпа, “якось, та буде!”

Все буде Україна