«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Росія зробила цинічну заяву щодо Голодомору: українці в люті

Міністерство закордонних справ Росії зробило цинічну заяву щодо Голодомору в Україні.


У відомстві сказали, ніби геноцид українського народу не має нічого спільного з історичними фактами.

"У 30-і рр. XX століття в Радянському Союзі спалахнув сильний голод, який торкнувся багато народів, які проживали на території молодої держави. Він став спільною трагедією росіян, українців, казахів та інших народів країни і найбільшою гуманітарною катастрофою на території СРСР. Спроби представити ці трагічні події виключно як "геноцид українського народу" не мають нічого спільного ні з відновленням справедливості, ні з історичними фактами, вони носять політизований і антинауковий характер", – сказано в повідомленні.

Лицемірна заява російського зовнішньополітичного відомства викликала гнів серед користувачів.

"У 30-і рр. В СРСР почався голод" ... А це "чорні дошки". Села, які на них потрапляли, бралися червоноармійцями в блокаду, поки повністю не вимирали. "Несподівано вибухнув" - так, МЗС РФ? Так – Марія Захарова? Цинічна, брехлива, лицемірна, нахабна, мерзенна, як і вся Росія ", – пише Vitauskas в Twitter.

"Вибухнув? Сам по собі? Небо дощем може вибухнути, а голод був наслідком цілеспрямованих дій влади, в результаті якого тільки Казахстан втратив 30,9 населеня по вашій же оцінці. Це і є геноцид, а "вибухнув" – це цинізм", "Ага, "вибухнув" сам по собі. Як дощ або захід. Ви там підлабузнювайтеся, а прямо скажіть, хто і для чого цей голод організував", – додали розлючені користувачі.

"В 30-е гг. в СССР разразился голод"... А это "черные доски". Села, которые на них попадали, брались красноармейцами в блокаду, пока полностью не вымирали.
"Неожиданно разразился" - да, @MID_RF? Да - Мария Захарова? Циничная, лживая, лицемерная, наглая, мерзкая, как и вся Россия!

Як повідомляв OBOZREVATEL, 25 листопада в Україні і ще 32 країнах світу вшановують пам'ять жертв Голодоморів. Президент України Петро Порошенко закликав громадян країни не забувати про злочини комуністичного режиму.

Все буде Україна