«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Російські прикордонники потовкли українця та зняли його з потяга – ДПСУ (ВІДЕО)

41-річний чоловік прямував до столиці РФ потягом "Кривий Ріг-Москва" і жодної агресії до російських прикордонників не виявляв

Поїздом "Москва-Харків" повернули побитого українця. Чоловік каже, що побиттям займалися російські прикордонники. Про таке повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні вранці (18 серпня – ред.) поїздом сполученням "Москва-Харків" в пункт контролю "Харків-пасажирський" прибув громадянин України, який був побитий російськими прикордонниками", – йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, 41-річний чоловік прямував до столиці РФ потягом "Кривий Ріг-Москва". Потерпілий розповідає: надав прикордонникам російського пункту пропуску "Долбіно" всі необхідні документи, однак наряд відмовився пропускати його через кордон. На прохання пояснити причину таких дій, українця вивели з вагону поїзда.

"Під час висадки правоохоронці РФ безпідставно застосовували до чоловіка заходи фізичного впливу, після яких він отримав тілесні ушкодження. Також, аби скрити фактичне побиття чоловіка, російські прикордонники видалили всі відеофайли з його мобільного телефону, на який він фіксував їх незаконні дії", – констатують у прес-службі ДПСУ.

Українські прикордонники викликали карету "швидкої". Лікарі надали чоловікові першу медичну допомогу.

Крім того, правоохоронці вже отримали заяву про вчинення злочину за ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження". А от російським прикордонникам доведеться пояснити обставини затримання та повернення громадянина України, а також надати оцінку діям прикордонників РФ.

Джерело

Все буде Україна