«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Російські ЗМІ малюють явку на голосування 80% - Кримський сценарій 2014 року

Голосування за поправки до Конституції РФ нагадують голосування за приєднання Криму до Росії, але в кавер варіанті. В Криму Росія робила хоч якусь видимість активності місцевих жителів, навіть знайшла проплачених "міжнародних спостерігачів". 

голосування за поправки до Конституції РФ

голосування за поправки до Конституції РФ

голосування за поправки до Конституції РФ

голосування за поправки до Конституції РФ

З поправками до Конституції вирішили занадто не заморочуватись: голосування проводять на пеньках, зупинках, лавочках в під'їздах та багажниках авто. Це зроблено "щоб громадяни голосували на свіжому повітрі", хоча фактично об'єктивність такого волевиявлення зводиться до нуля.

Згідно даних РосЗМІ явка на голосування склала за півтора доби 80% виборців. Глядиш, до 1 липня вийдуть на цифру в 130%. Як кажуть, "дагонім і перегонім". Думаю, не важко здогадатись, що Кремль намалює підтримку Путіна на рівні 70-80%.

результати голосування за поправки до Конституції РФ

В той же час іноземні експерти акцентують увагу, що підтримка Путіна найнижча за останні 16 років та складає менше 30%. В той же час телепроект Савіка Шустера провів своє опитування росіян (близько 1600 респондентів), згідно якого лише 20% росіян хочуть й надалі бачити Путін президентом.

опитування росіян

Як то кажуть, нехай росіяни обирають хоч чорта лисого, але щоб до нас не лізли. На що заслуговують - те хай і отримують. Проте ж вони продовжують війну проти України і їхні апетити все зростають!

Все буде Україна