«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Російський опозиціонер: Москвою ширяться чутки, що Путіна вже немає в живих

Журналіст Галина Остаповець поставила запитання російському опозиціонеру Олександру Сотнику. “Політологи кажуть, що до 24-го року Путін піде з влади, призначивши собі наступника.” – запитала журналіст.

“Путін піде, безумовно. Його винесуть вперед ногами. Зараз скажу таку дику конспірологічну річ: Москва повниться чутками, що Путіна нібито вже немає в живих. Що замість нього показують нескінченних двійників: якута, круглого, квадратного, банкетного, не знаю кого там ще. На цьому місці я вже не затикаю конспірологів: адже якщо країна управляється в режимі спецоперацій, а по телевізору доносять спецінформацію, яка абсолютно не відповідає дійсності, коли Путін може бути відразу в двох місцях одночасно, я приходжу до висновку, що конспірологи мають право на свою думку.

Колись було складно повірити, що чекісти можуть підривати сплячих в будинках людей, але вони зробили це. Боюся, що ця конспірологічна теорія може мати під собою підстави. І якщо це так, то ми взагалі зіткнулися з якоюсь новою, незрозумілою формою управління, взаємодії владного угруповання з населенням, коли є віртуальний портрет і навіть є кілька схожих на нього ляльок. А країною колегіально керує якась банда.

Якщо Путіна фізично немає і все, що про нього показують це фейк, то в такому випадку вони можуть зобразити, що так він втомився, він іде. Будь-який двійник прочитає заготовлену промову і випарується. А де Путін? А він вже чорт знає де.” – відповів Сотник.

Джерело

Все буде Україна