«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Розвал Росії почався. Кадиров пригрозив війною Інгушетії

Глава Чечні Рамзан Кадиров пригрозив Інгушетії війною через відмову визнати кордон.

“Народ який? Не боїться, коли не бачить загрози. Як тільки з’явиться загроза, починають коліна тремтіти в усіх, а коли далеко, то спокійно пишуть, сидячи на теплому дивані. Не починайте порожніх розмов. Принаймні, на адресу керівництва Чеченської Республіки і народу. Буде попит”, — сказав Кадиров, передає “Кавказький вузол“.

Він заявив, що чеченці та інгуші “є братами”. А ті, хто працює в органах влади, теж — “люди, мусульмани, які мають свої сім’ї, знають своє минуле і сьогодення”.

“Заради Всевишнього, не створюйте собі проблем. Якщо воювати, то мене і це влаштовує. Є сила — поквитаюся. Коли не матиму сили — поквитаєтеся. Треба буде, то й благородність покажемо, і щедрість. Але той, хто веде порожні розмови, той своє місце знайде”, — сказав Кадиров.

Зокрема, йдеться про голосування у парламентах Інгушетії та Чечні про ратифікацію угоди, яка встановлює кордон між регіонами. Народна рада Інгушетії виступила проти цієї ініціативи. Жителі також не підтримують таку ідею, тому 4 жовтня на вулицях почалися масові акції протесту.

У мережі заява Кадирова про “братів” та війну викликала резонанс. Деякі висловили припущення, що розпад Росії почнеться із Кавказу.

“Розпад Рашки все ж почнеться із Кавказу”, “Розвал Росії стартував”, “Кадиров загрожує Інгушетії війною. Розпад СРСР почався в 1989 році, коли азербайджанці почали воювати з вірменами. А тепер ось чеченці підуть війною на інгушів”, — написали користувачі. “Коли інгуші з Чеченами воюватимуть, хто буде сепаратистами, а хто ополченцями”, “А Путін куди введе війська”, — зазначили у мережі.

Джерело

Все буде Україна