«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Розвалиться за сценарієм Югославії!” Колишній депутат Євген Червоненко заявив про повний розпад України на дрібні частини

Рано чи пізно Україна розколеться на дрібні частини, і її розпад буде схожим на той сценарій, за яким йшла Югославія. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив колишній міністр транспорту України Євген Червоненко.

Він підкреслив, що нездатність нової влади країни виконати передвиборні обіцянки і вирішити багато завдань призведе до розпаду України відразу на безліч частин. Червоненко практично не сумнівається, що скоро від країни відокремляться Закарпаття та Львів. Однак сценарій Югославії буде реалізований лише частково. Колишній міністр стверджує, що ніхто не збирається бомбити України, як свого часу вчинили натовські війська з Югославією. Однак бомбардувань не буде тільки з однієї причини – в Україні знаходяться відразу кілька атомних електростанцій, і якщо почнуться бомбардування, постраждає вся Європа.

Червоненко підкреслює, що до розвалу країни підштовхнули самі політики, так як з самого початку не планували реалізувати волю проголосувавших за припинення громадянської війни на Донбасі народу, а пішли на поводу у збройних «добровольців». За його словами, держава повинна показати свої повноваження і можливості, щоб відповісти на дії так званих активістів. Якщо влада не проявить політичну волю, ситуація в Україні швидко дестабілізується.

Все буде Україна