«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Розвівається прапор України!'' ''95 Квартал'' підкорив мережу потужним відео

Студія "Квартал 95" представила анонс серіалу "Слуга народу" з оптимістичною картиною майбутнього нашої країни, стрічка вийде на екрани в березні 2019 року.

У сюжеті "Все буде Україна!", який оприлюднений на сторінці у Facebook і вже набрав майже 400 репостів, йдеться про найзаповітнішу мрію кожного українця: завершення війни на Донбасі і повернення Криму. Так, за столом сидить родина і слухає випуск новин. Ведуча розповідає про останні події у країні.

"Сьогодні рівно рік, як на Донбасі настав мир: жодного вибуху і пострілу, жодного пораненого і убитого. Над останнім населеним пунктом майорить український прапор", — повідомила вона.

"У Києві в кінотеатрі "Жовтень" відбулася прем'єра фільму режисера Олега Сенцова (нині перебуває в ув'язненні у РФ. — Ред.), на презентацію він прийшов зі своєю дружиною і трьома дітьми", — зазначила коментатор.

Також ведуча додала, що Україна отримала право приймати літні Олімпійські ігри. За її словами, Олімпіада пройде в Сімферополі, який зараз перебуває у російській окупації.

Джерело

Все буде Україна