«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Секс – це дар, а не табу”. Папа Римський знову вразив всіх своєю заявою. Перший ієрарх, який вирішив стати ближче до людей.

Папа поговорив з молодими людьми з єпархії Гренобль-В’єнна у Франції. Прес-служба Ватикану випустила стенограму, в якій тато відповів на кілька запитань про покликання, допомогу бідним, євангелізацію, віру і сексуальність.

«Сексуальні стосунки між чоловіком і жінкою, освячені шлюбом, – це « дар, який Господь дає нам ». Цей дар містить в собі дві мети: любити один одного і генерувати життя. Це пристрасть, це палке кохання. Справжня любов пристрасна », – сказав він.

Манон, 16 років, запитав, як орієнтуватися в світі, який «опоганює» людський організм і пропонує так багато «різних думок». Папа відповів йому:

«Сексуальність, секс – це дар Бога, а не табу. Бог створив нас за образом і подобою, як чоловіків, так і жінок, сказав він, і коли вони вступають в шлюб, вони стають однією плоттю, і це велич сексуальності. І потрібно говорити про таку сексуальность, і потрібно жити такою сексуальністю, в цьому аспекті любові між чоловіком і жінкою на все життя ».

Це правда, що людська слабкість або духовні недоліки можуть спонукати людей використовувати свою сексуальність не для любові між чоловіком і жінкою, а як «об’єкт сексуальності, без любові та тільки для розваги». Папа піддав критиці порнографію, назвавши її частиною «індустрії брехні» і галуззю, де сексуальність відділена від любові. Сексуальность в тому сенсі, яку створював її Бог, «чудова», – сказав він, закликаючи їх «захищати її і готуватися до любові», яка буде частиною їхнього життя.

Інший молодий чоловік сказав татові про свої побоювання, що церква втрачає свою позицію і число послідовників у все більш світському світі. Папа відповів, що «приналежність до церкви – це не приналежність до « установи », а приналежність до людини, Ісуса.

Слідуйте за ним, коли все легко і коли церква процвітає і йдіть за ним тоді, коли церква знаходиться в кризі ».

Офіційно католицька церква засуджує секс поза шлюбом, і виступає проти засобів контрацепції. Але, судячи з усього, вона благословляє взаємну любов!

Джерело

Все буде Україна