«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Семен Кабакаєв: Подобався комусь Порошенко чи ні, але відмовлятися від його плану у Зеленського не готові

Подобається комусь чи ні, що президент Зеленський під час візитів до Парижа і Берліна свій виступ фактично прочитав з листочка, але вектор правильний, той який був закладений в цій країні останні п’ять років. Подобався комусь Порошенко чи ні, але всі продовжують наполягати на прописаному їм же плані.

Про це у своєму блозі пише блогер, активіст Семен Кабакан.

Він зазначає, сексизм по відношенню до жінок Зеленського – це невігластво надзвичайно і, можливо, на тому рівні на якому він спілкувався це смішно і гостро. Але зараз інша ситуація і веде він себе так, тільки тому, що до цих пір не вірить в те, що він президент і відбиток оточення теж дає своє. А ось команда, зовсім інша справа. Так як каже прес-секретар про те, що військові обстрілюють мирних громадян, то, може бути, що новий невідомий парламент під федералізацію з монопартією готують.

Семен Кабакан пише, питань більше, ніж відповідей. Якщо розібратися, то вся компанія була побудована на невідомості і суперечностях. Це певна технологія, розповідати купу версій і дивитися на реакцію, пройде чи ні. Але довго так не зможуть. Доведеться приймати купу непопулярних рішень і питання війни теж стоїть на порядку денному. Тоді і рейтинги зникнуть і все стане на свої місця. Головне зберегти напрацьоване, рухатися вперед і залишатися людьми.

Semen Kabakaev
Все буде Україна