«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сенцов: Такого тяжкого дня як сьогодні, я не пригадую вже дуже давно. Хочу принести своє вибачення

На своїй сторінці в Фейсбук Олег Сенцов зробив допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Такого тяжкого дня як сьогодні, я не пригадую вже дуже давно. Навіть для мого напруженого марафону останніх двох місяців це було too much.

Хочу принести своє вибачення знімальної групи телеканала «Україна» за їх зайву подорож до Страсбургу. Я маю окремі правіла спілкування зі ЗМІ, та чітко їх притримуюсь. Ніяких коментарів на ходу, ніяких тв-шоу, узгодження інтерв’ю тільки через Сашу Романцову чи Анастасію Чорну, які допомагають мені. Учора був пост стосовно цього питання. Сьогодні на одному інтерв’ю замість узгоджуваного латвійського каналу, з’явився український. Це виглядало як обман, і їм було відмовлено. Але через півгодини з’ясувалась правда: ТРК «Україна» зареєструвався на загальних підставах, а організатори не повідомили нас про це. Ми одразу зателефонували журналістам, але вже вони не захотіли спілкуватися. Тому я вибачаюсь перед ними за незручності.

Я дуже вдячний усім українськім ЗМІ за їх працю, підтримку мене, та інших політв’язнів, та сподіваюсь на співпрацю, зрозуміння, та повагу.

На фото ми з Сашей на початку цього важливого дня, як парочка молодят. Зараз ми виглядаємо значно гірше…

За матеріалами сторінки в Фейсбук Олега Сенцова

Все буде Україна