«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сергій Притула: 60 000 000 гривень за 2 місяці!!!!!Стільки зібрала Єфросініна і перетворила ці кошти на апарати ШВЛ

Заїхав привітати Марійку з її першою і, переконаний, далеко не останньою державною нагородою!

Той випадок, коли орден «За заслуги» на 100% заслужений!

Як здобувається довіра і в що вона перетворюється?

Машунька є головою опікунської ради благодійного фонду «Твоя опора» і співзасновницею «Charity Weekend». Останніх 6 років фонд під Марічкиним крилом опікується дітками: 25 дитбудинків, 40 лікарень і, в окремих випадках, адресна допомога.

Це важка і кропітка праця. За 6 років по цих напрямках фонд зібрав та правильно розпорядився коштами у розмірі 40 000 000 грн.

А потім прийшов COVID19, країну затрусило і всі, хто міг, кинулись на допомогу. Бо поки уряд кліпав оченятками, лікарі інфікувались тисячами, а по регіонах не вистачало банальних реагентів для аналізів.

І ось тут на перше місце вийшла довіра!

Великий бізнес був готовий жертвувати кошти на боротьбу з коронавірусом. Але тим, у кого незаплямована репутація. І вони пішли до Марійки… у якої і з репутацією було все ок, і зі зв’язками, і з логістикою, і з чудовою командою однодумців!

60 000 000 гривень за 2 місяці!!!!!!!!!!!! Стільки зібрала Єфросініна і перетворила ці кошти на апарати ШВЛ, захист для медиків і безліч корисного для лікарень по всій Україні.

Дороговартісні апарати для порятунку дитячих життів, придбані за кошти, що Машунька збирає на своїх благодійних заходах, ви можете побачити і в Амосова, і в Інституті педіатрії, акушерства і гінекології.

Ну і така діяльність, звісно ж, не залишилась непоміченою міжнародними організаціями. Вже кілька років Марійка є амбасадоркою фонду народонаселення ООНз питань домашнього насильства, гендерної рівності та питань підлітків.

Їздить по всій Україні, відвідує притулки для жінок, які потерпають від домашнього насильства. І не тільки надає моральну підтримку, але й правову. Вигризає у влади питання відкриття таких центрів і ратифікацію Стамбульської Конвенції. Цьогоріч береться за важку, але необхідну справу по впровадженню програм з сексуальної освіти в учбових закладах.

Я відверто і щиро пишаюсь знайомством з цією чудовою дівчиною!

Могла б просто купатись у любові прихильників, знімати свої чудові програми для ютуб-каналу, ходити на світські заходи і не перейматися нічим, окрім того, який look сьогодні одягти. Та і люди ж, навколо, постійно кричать, що кожен має займатися тим чим займається і бути на своєму місці.

Але ж ні… Бере і «лупає сю скалу»! Витрачає свій час, нерви, гроші.

До речі, познайомились ми з Марією у 2007-му, коли з благодійною виставою об*їздили всю Україну, збираючи кошти на добудову трьох дитячих будинків сімейного типу. Підозрюю, що по темі благодійності нам обом тоді «перемкнуло» ))))).

Маріє Олександрівно! Марічко! Машашулько! Вітаю з нагородою! Ти великий молодець! Так тримати! І будь дуже-дуже здорова! Від цього буде краще всім!

І так, я завжди поряд!

Сергій Притула

Все буде Україна