«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сергій Притула публічно підтримав Яніну Соколову і відверто розповів про трагедію в родині.

Український телеведучий і шоумен Сергій Притула вирішив публічно підтримати журналістку Яніну Соколову, яка після боротьби з онкозахворюваннями ініціювала важливий проект. Представниця ЗМІ має намір створити фільм “Я, Ніна”, в якому покаже, що рак – це не завжди вирок.

Сергій Притула переконаний, що цей проект Яніни Соколової зможе врятувати безліч життів, адже після перегляду кінострічки люди більше приділятимуть увагу здоров’ю. Крім цього, телеведучий поділився своєю історією, пов’язаної з онконедугом. Сергій Притула зізнався, що від раку помер його батько.

“Мій батько помер від раку. Він” згорів “дуже швидко. За місяць. Болі в спині списувалися на постійне перебування за кермом, а кашель – на щось тимчасове. А потім прийшли ті жахливі аналізи. Остання стадія, саркома на хребет. ми робили все можливе і неможливе, але чудес не буває. якби онкозахворювання було діагностовано раніше … якби в поколінні моїх батьків було прийнято регулярне обстеження, як норма життя, а не тоді, коли “припече”, – розповів Сергій Притула.

За словами телеведучого, його батько розумів, що вмирає. За три дні до смерті чоловік викликав на бесіду синів і попросив подбати про матір.

Він назавжди залишиться для мене еталоном справжнього чоловіка. Мужнього. Чи не скис, не нив, не плакав. За 3 дні до смерті викликав нас зі старшим братом на чоловічу розмову. Дав настанови на життя, попросив піклуватися про маму, відзвітував про відсутність боргів і попросив, щоб подібний баланс коштів в сімейних бюджетах був для нас правилом! Свого десятирічного сина, якого мій батько так і не побачив, виховую спираючись на багато тез із тієї розмови,
– згадав він.

Сергій Притула зізнався, що був вражений історією його колеги Яніни Соколової. Журналістка не тільки наполегливо боролася з недугою, а й паралельно з курсами хіміотерапії і операцій вона “знімала програми, робила розкішні інтерв’ю, вела різні заходи і Троль російські мас-медіа в YouTube”. Яніна Соколова не опустила руки і не хотіла бути об’єктом для співчуття, а навпаки – стала яскравим прикладом того, як можна перемогти рак. Тому журналістка, за словами Сергія Притула, прагне поділитися цим досвідом з іншими.

Як вона сказала під час зустрічі: “… Зараз я хочу всім розповісти, як погано з ним жити, як психологічно, так і в медичному плані. І що потрібно робити, щоб вийти переможцем у цій боротьбі”. Так, ця перемога їй далася нелегко. Тепер у неї є перуки і 2 години гриму, перш ніж увійти в кадр. Але вона живе! І це головне! Живе, працює і є щастям для своїх дітей! І хоче донести важливість проблематики до широкої громадськості, – зазначив Сергій Притула.

У пості телеведучий також зізнався, що Яніна Соколова вибрала дуже правильний спосіб показати людям свою історію – через кіно, яке буде розповідати не тільки про онкозахворювань, а й про любов, яка допомагає не здаватися. Коли кінострічка “Я, Ніна” вийде в прокат, Сергій Притула переконаний, що багато людей введуть в свої будні регулярне обстеження. Це, врешті-решт, зможе врятувати багато життів, адже на ранній стадії побороти рак можливо. Крім цього, Сергій Притула закликав всехфанатов підтримати фінансово проект “Я, Ніна“.

Як відомо, 22 травня всі ЗМІ вибухнули несподіваною новиною: відома українська журналістка Яніна Соколова поборола рак. Про це вона зізналася в соціальній мережі, показавши фото без перуки. Протягом 7 місяців інтенсивного лікування вона не покидала роботу і активно брала участь в запланованих зйомках, тому ніхто з фанатів і подумати не міг, що Яніна Соколова паралельно проходила курс хіміотерапії.

За словами знаменитості, про діагноз вона дізналася не одразу. Перші симптоми раку Яніна Соколова відчула в 2018 році під час Одеського кінофестивалю, проте тоді лікарі не зрадили значення ознаками онкозахворювання. Уже в Києві Яніна Соколова обстежилася і почала боротьбу з недугою. Після пережитого журналістка прагне створити медіа-проект, який буде надихати інших на боротьбу з хворобою.

 За матеріалами  24tv.ua

Все буде Україна