«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шахрайка «нагріла руки» на довірливих киянах, продаючи їм липові путівки

Під суд пішла шахрайка, яка обманювала киян, продаючи їм неіснуючі туристичні путівки. Також вона нібито займалася продажем побутової техніки.

шахрайство на путівках

Деталі:У Києві судять шахрайку, яка на туристичних путівках і продажу побутової техніки обдурила громадян на 700 тисяч гривень. Про це інформує прес-служба столичної прокуратури.

Як зазначили у відомстві, підозрювана, не будучи оператором по наданню туристичних послуг і не маючи на меті наміри і можливості виконувати зобов'язання за договорами про туристичне обслуговування, поширювала інформацію серед своїх знайомих і родичів про вигідні умови придбання путівок на відпочинок в Туреччині та Єгипті з вигаданої пільгової програмі.

Крім того, підозрювана вводила знайомих в оману щодо можливості придбання побутової техніки зі знижками через відому торгову мережу, хоча насправді у неї таких можливостей не було, і вона не мала жодного відношення до зазначеної компанії.

За результатами розслідування встановлено 43 факти шахрайського заволодіння зловмисницею коштами 18 громадян в період з жовтня 2016 по листопад 2018 року

Зазначеній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, і обвинувальний акт спрямований до суду для розгляду по суті.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Подільського управління поліції ГУ ПП в Києві.

Все буде Україна