«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Щ0йно 20:15, Гладковський прийшов до Порошенка і в прuсутності Генпрокурора сказав, що готовий ciсти за ґрати

Екс-заступник секретаря РНБО Олег Гладковський в присутності Генерального прокурора Юрія Луценка сказав Президенту Петру Порошенку, що готовий піти за ґрати і що виконає будь-яке рішення Президента.

Про це пише на сторінці у Facebook Юрій Бутусов.

Він вважає, що найкращим засобом підвищення рейтингу Президента перед виборами стало б затримання Гладковського і Медведчука. Далі наводимо його текст повністю.

“Адже це переб’є всі інформаційні приводи, виступи Порошенка про це стануть темою дня. “Чому це не робиться?” – часто запитують мене. Справа Гладковського й “Укроборонпрому” знакова. І затримання екс-заступника секретаря РНБО означатиме, що закон один для всіх, недоторканних немає, злочини з військовим бюджетом отримують найсуворішу правову оцінку. До речі, за даними джерел Цензор. НЕТ, Гладковський прийшов до Порошенка і в присутності Генерального прокурора сказав, що готовий піти за ґрати і виконає будь-яке рішення Президента. Але Гладковського не чіпали попри вибори і величезний негативний резонанс від скандалу.

Чому? Відповідь очевидна: кругова порука. Адже затримання Гладковського потрібне громадській думці, а вона для утримання влади не є суттєвою. Якщо сьогодні здаси Гладковського, то завтра інший чиновник задумається: чи треба вчиняти так, як сказали, чи краще за законом? Коли закони не працюють, працює лише одне – розуміння, що свою команду за жодних обставин не здають.

Медведчук – частина домовленостей із РФ щодо поставок палива в Україну. Ціною цих торгових угод є відкрита проросійська політика Медведчука. Чому не затримують Медведчука? Його зустрічі в Москві небезпечніші будь-яких акцій Савченко і Саакашвілі – це справжня державна зрада. Але Медведчук занадто багато знає, відносини з ним мають особистий характер. Якщо його заарештувати, він почне говорити.
Усунення від влади того, кого до неї наблизили, завжди стає небезпечним.

Доки підґрунтям влади є кругова порука, лідери держави можуть лише говорити мовою національних інтересів. Але не здатні діяти”.

Пише - slovech.co

Все буде Україна