«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Щ0йно! Юрій Луценко зробив rучну заяву про свою відставку: «Ми не обрали царя»

Як зазначив генпрокурор, він не бачить підстав для своєї відставки. Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про перспективи залишитися на чинній посаді і в подальшому.

Про це Луценко розповів в кулуарах Київського єврейського форуму, — пише «Остров». Як зазначив генпрокурор, він не бачить підстав для своєї відставки.

«На даний момент я не бачу ні юридичних, ні моральних підстав, щоб писати заяву про відставку. А закон про прокуратуру передбачає зміну Генпрокурора тільки в двох випадках: коли він сам хоче піти або коли парламент «хоче його уникнути», — зазначив Юрій Луценко.

Луценко також зазначив, що збір підписів в українському парламені за його відставку вже розпочався і поки що за його звільнення підписалися 19 депутатів. Для того, щоб документ мав силу необхідно зібрати 150 голосів народних обранців.

«Я готовий до звіту в парламенті і до будь-якого рішення», — додав Юрій Луценко.

Також Луценко зазначив, що як би там не сталося, він в будь-якому випадку буде допомагати та співпрацювати з новим президентом України.

«Але ми обрали президента, якого я по-людськи поважаю і по-державному буду допомагати. Але ми не обрали царя, який може знімати всіх або призначати», — додав він.

 Джерело

Все буде Україна