«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Ще не вмерла України..»: Чиновники ПАРЄ звинуватили українців у порушенні правил через виконання гімну

Гімн України, який представники нашої делегації виконували навколо кремлівської пропагандистки Скабєєвої, єврочиновники назвали "бойовою піснею".

Високопосадовці ПАРЄ звинуватили членів української делегації у порушенні правил Асамблеї через те, що вони співали гімн України. Про це повідомляють Патріоти України. Українські депутати у вівторок відмовились відповідати на запитання російської пропагандистки з каналу "Росія-1" Ольги Скабєєвої і замість цього заспівали український гімн у приміщенні ПАРЄ.

"В п’ятницю на засіданні Бюро група високопосадовців асамблеї звинуватили українців у тому, що вони... порушили правила асамблеї, бо "співали бойову пісню", - йдеться у статті "Анафема по-страсбурзьки: як у Раді Європи готуються до розлучення з Кремлем" на сайті Європейської правди.

За інформацією видання, серед цих високопосадовців була і президент ПАРЄ Ліліан Морі Паск'є.

Також зазначається, що росіяни ще до початку сесії вирішили підтримувати конфлікт в ПАРЄ, і саме тому на сесію цього разу приїхала Скабєєва, але не приїхали ключові російські державні агенції, хоча досі представники РИА "Новости" були на всіх без винятку сесіях Асамблеї.

Джерело

Все буде Україна