«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Що подарувати батькам на Новий рік 2019: найоригінальніші ідеї

Вибір подарунка для батьків - це досить складно, але ми допоможемо вам у цьому

Обрати подарунок батькам на Новий рік це зовсім непросте завдання. Адже це наші найближчі люди, і ми повинні порадувати їх в таке велике свято.

Ймовірно, ви вже домовилися, що саме потрібно вашим батькам і питання тоді відпадає, але якщо ж ви хочете зробити справжній сюрприз і несподівано їх порадувати, то ця стаття саме для вас.

Далі в тексті ми детально розпишемо, що можна подарувати батькам на Новий рік 2019. Можливо мамі потрібен новий хороший плед, а татові вудка, або щось для полювання - все це читайте далі в матеріалі. Одразу попереджаємо, що до цього потрібно поставитися серйозно і коробкою цукерок ви не відкупиться. Адже батьки очікують від дітей більшого на Новий рік.

Подарунок батькам на Новий рік: цікаві ідеї

Ну в першу чергу потрібно пройтися по необхідним речам. Ні, ми не пропонуємо дарувати шкарпетки, або подібні речі, але умовний теплий і красивий плед прекрасно підійде в якості подарунка.

Подумайте, чого не вистачає вашим батькам зараз і, що може дійсно бути для них корисним. Можливо, це набір інструментів для батька, або ж якісь кухонне приладдя для мами.

А якщо трохи конкретніше, то подарунком для мами може послужити блендер, аерогриль, електрочайник, або щось подібне. Ці речі не можна назвати незамінними на кухні, але вони дуже сильно спрощують процес приготування деяких страв. Крім цього, враховуйте, що подарунок не обов'язково повинен бути аж надто корисним, сентиментальні презенти також можуть дуже сильно порадувати батьків.

Папі ж в такому випадку можна купити набір інструментів, якщо він буде корисним. Або ж щось схоже, ви напевно знаєте, що стане в нагоді вашому батькові в побуті.

Корисні подарунки батькам на Новий рік

Вибрати корисний подарунок батькам не так і складно. Є величезний вибір подібних речей. Наприклад, ви можете купити комплект постільної білизни, або ж все теж кухонне приладдя, яке спростить процес приготування їжі. Давайте розглянемо варіанти конкретніше.

Робот пилосос. Це досить дорога річ, але часто вона себе прекрасно окупає, роблячи життя набагато простішим. Потрібно лише включити його і чекати поки він все зробить, ніякої роботи.

Не забувайте, що в почесному віці здоров'я - це найголовніше, тому можна зробити подарунок, пов'язаний з цим. Зовсім вже прозаїчні речі, як апарат для вимірювання тиску, дарувати не варто, але вибрати щось інше не так-то й складно. Наприклад, зволожувач для повітря. Це не просто забавна іграшка, а дійсно корисна річ. Якщо в приміщенні "посуха", людина починає відчувати втому, швидше втомлюватися і частіше хворіти. Вирішити проблему якраз і допомагає кімнатний зволожувач.

Не забувайте про корисні гаджети. Батьки вже вміють користуватися планшетами, ноутбуками і хорошими мобільними телефонами.

Якщо ви приблизно розумієте, що потрібно батькам, але у вас виникають складнощі з вибором, то краще в такому випадку купити подарунковий сертифікат, щоб мама, або тато змогли самі вибрати, що їм більше подобається.

Подарунок батькам своїми руками

Це прекрасний варіант для подарунка, якщо ви не зможете витратити багато грошей на нього. Але якщо правильно все зробити, то такий презент виявиться набагато дорожчим і значущим для батьків, ніж щось інше.

Ви можете створити своїми руками фотоколаж, куди вставите найкрасивіші і пам'ятні фотографії ваших батьків і всієї сім'ї.

 

Крім цього ви можете зробити книгу з фотографіями. На кожній сторінці буде 1 зображення і його опис, нагадування про те, що було в той день і що це для вас означало. Так само не завадить залишити в такій книзі кілька порожніх сторінок, щоб ви постаралися їх заповнити найближчим часом. Можливо ви придумаєте в процесі ще якісь вироби з паперу, наприклад, листівки.

Якщо ж ви вмієте в'язати, то це прекрасна навичка, яка вам може стати в нагоді перед Новим роком. Створіть для батьків щось дивовижне, так це можуть бути і звичайні рукавички, або шарф, але з певним малюнком, який зрозуміють тільки вони. Та й в'язані вироби завжди будуть в тренді.

Або можливо ви добре готуєте, або кондитер. Подарувати гарний великий і смачний торт на Новий рік буде відмінною ідей.

Також можна спробувати зробити самостійно прикрасу, але за це варто братися, тільки якщо ви впевнені, що у вас вийде і подарунок не буде лежати на полиці до наступного року.

Такі саморобні і оригінальні подарунки точно порадують ваших батьків і не будуть лежати на полиці в пилу.

Бюджетні подарунки батькам

Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні багато грошей і вам потрібно знайти недорогі подарунки, а своїми руками створити подарунок не вийде, то вам потрібен саме цей абзац.

Ваші батьки люблять читати? Книга завжди була хорошим подарунком і в новому році нічого не зміниться. Так, вже з'явилися спеціальні гаджети, але якісна паперова книга точно порадує любителя читати.

Крім цього, ви можете купити щось з продуктів. Ну не в сенсі закупитися в супермаркеті, а знайти хороший набір зі святковими кавою, чаєм та солодощами.

Можливо ваші батьки дуже люблять каву? Тоді купити турку, або ж упаковку якісної кави точно не завадить. До того ж, можна звернути увагу на іменні чашки. Це і недорого і приємно.

 

Як вибрати подарунок батькам

У будь-якому випадку ми повинні написати вам головні принципи для вибору презенту своїм батькам. Звичайно, все це практично очевидно, але дуже важливо, тому краще повторити.

Батьки будуть в будь-якому випадку раді, будь-якому подарунку від сина, або від дочки, але це не означає, що можна дарувати що попало. Головні принципі для вибору приблизно такі:

Згадайте, що хотіли батьки, але вирішили заощадити на цьому. Люстра, набір білизни, масажер - що завгодно, але не вони зважилися це купити.

Якщо ви даруєте один подарунок на двох, то це не може бути вудка, або сковорідка. Потрібно орієнтуватися на інтереси обох. В такому випадку краще вибрати корисний подарунок для будинку, який всім спростить життя, або буде радувати око.

 

Назбирайте трохи грошей заздалегідь, не можна дарувати батькам щось зовсім дешеве. Звичайно, будь-який подарунок - це добре, але не варто зовсім халатно ставитися до цього.

Але крім цього не забувайте, що новорічний вечір краще провести в родинному колі, батьки оцінять, то що ви до них приїхали і відзначаєте таке сімейне свято.

Важливі поради

В принципі, ми більш-менш розібралися з подарунками, і ви вже напевно розуміє, що варто презентувати батькам на Новий рік. А тепер давайте подумаємо, як це правильно зробити.

Дарувати подарунки бажано дзеркально. Наприклад, якщо ваша мама постійно загортає їх у красивий пакувальний папір і ліпить наверх бант, то вам потрібно зробити точно так же. Вона оцінить цей жест. Ну а якщо у вас руки ростуть не з того місця, то в багатьох магазинах це можуть зробити навіть безкоштовно.

До кожного подарунка бажано додати якусь приємну дрібницю у вигляді листівки, фотографії, іменний бирки, або ж просто солодощі. Ця невелика дрібниця тільки поліпшить ваш подарунок. Крім цього намагайтеся дарувати вже повністю укомплектовані речі: планшет в чохлі, книгу із закладкою, до чаю улюблені солодощі, або іграшки на ялинку. Це покаже вашу турботу і тепло і дуже порадує батьків.

Вручити подарунок теж потрібно правильно. Справедливості заради скажемо, що не всі батьки люблять приймати подарунки від дітей, тим більше підлітка, який сам майже не заробляє. Тому потрібно впевнено вимовити красиву промову і вручити презент, щоб у батьків навіть часу на роздуми не залишалося.

Як ви бачите, список можливих подарунків досить значний і вам залишається лише правильно вибрати, щоб батьки залишилися дуже задоволені вашим презентом.

Джерело

Все буде Україна