«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Щоб навіть в 55 виглядати на 30, візьміть за звичку тримати вдома звичайний кальцій

Людський організм оновлюється постійно, і через це шкіра весь час скидає відмepлі клітини. Тому вона лущиться, особливо в осінньо-зимовий період, коли на шкірний покрив впливає багато негативних факторів.

Омepтвілі клітини необхідно відлущити. Ми підготували для тебе ідеальний спосіб для відновлення шкіри обличчя – пілінг-скатку, який запросто можна зробити вдома.

Ця процедура абсолютно безболісна і допоможе тобі назавжди забути про лущення шкіри на обличчі.

Тобі знадобиться:

– розчин кальцію хлориду 5-10% (хлористий кальцій можна купити в будь-якій аптеці в ампулах)

– ватяні диски

– дитяче мило

Застосування:

1. Відкрий ампулу. Візьми ватний диск і промокни його розчином кальцію хлориду. Нанеси рідину на шкіру обличчя і дай повністю вібратися. Цю процедуру потрібно повторити 5-8 разів. У тебе може виникнути відчуття легкого пощіпування шкіри. Якщо шкіру буде сильно пекти, відразу вмийся, використовуючи мило.

2. Коли останній шар кальцію хлориду підсохне, зволож пальці водою і намиль їх дитячим милом. Можна використовувати також господарське мило.

3. Масажними рухами втирай мило в шкіру. У тебе під пальцями буде скочуватися шкіра. Намилювати і знову масажувати шкіру потрібно до тих пір, поки катишки не перестануть утворюватися. Після цього вмийся теплою водою. Можеш нанести крем, так як мило і хлорид кальцію підсушують шкіру.

Чому цей засіб працює?

Вся справа в тому, що хлористий кальцій взаємодіє з калієвими і натрієвими солями, які містяться в дитячому милі, і в результаті утворюється хлорид калію і натрію і нерозчинена кальцієва сіль, яка саме і скочується, захоплюючи з собою ороговілі частинки верхнього шару шкіри.

Спробуй зробити цей пілінг-скатку в домашніх умовах, результат точно перевершить всі твої очікування.

Джерело

Все буде Україна