«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Щойно закінчився суд по справі Уляни Супрун. Пані Уляна вийшла до журналістів (Відео)

Окружному адміністративному суді Києва відбувся розгляд апеляції на відсторонення в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун від виконання обов’язків міністра.

 На підтримку скасування відсторонення Уляни Супрун від виконання обов’язків міністра охорони здоров’я в ході засідання виступив міністр юстиції Павло Петренко, який назвав це рішення “втручанням у роботу конституційного органу”.

Захист Супрун вказав на те, що позивач Ігор Мосійчук у матеріалах справи не надав докази про порушення його прав щодо надання послуг охорони здоров’я. Також у позові не було доказів про те, що Супрун має подвійне громадянство.

Сама Супрун принесла на засідання суду пачку документів, які вона не може підписати через рішення суду про її відсторонення.
“Я не юрист. Я хочу людям допомогти – дайте мені можливість, щоб я все це могла підписати”, – заявила вона, додавши, що без її підпису не можуть розвезти ліки по Україні.

Як повідомив під час брифінгу міністр юстиції Павло Петренко: “Ніхто не має право втручатися у роботу Міністерства охорони здоров’я. Сьогодні в суді я представив документи. Ми вимагаємо скасування ухвали та відновлення роботи міністерства. Суддя отримав більш ніж достатньо документів. Ми очікуємо рішення, яке розблоковує роботу Міністерства охорони здоров’я. Швидше за все, рішення буде завтра вранці”.

Все буде Україна