«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Щойно Зеленський вийшов в прямому ефірі 1+1 і все що хотіли українці знати, уже знають…

Кандидат у президенти пропонує інформаційну війну на Сході і податкову амністію бізнесу.

Володимир Зеленський – головний претендент на пост президента України. Згідно з останніми

Зеленський збільшив відрив від Порошенка та Тимошенко – опитування SOCIS
соціологічними опитуваннями “СОЦИС”, він впевнено перемагає у першому і другому турах найближчих конкурентів – Петра Порошенка і Юлію Тимошенко. За тиждень до виборів кандидат у президенти дав велике інтерв’ю ТСН.Тиждень. Переповідаємо коротко про найголовніше.

Про Донбас

Є Мінські домовленості. Всі говорять, що вони не працюють, але тим не менш треба подовжувати мінський процес. Хотілось би його розширити і додати представників США і Великої Британії. Але ви знаєте, мені здається, номер один, що повинно бути – це серйозна інформаційна війна. Люди, які живуть зараз на тимчасово окупованих територіях Донецька і Луганська – “Л/ДНР” – можуть втратити зв’язок із нами.

Про деокупацію Криму

Якщо ми переможемо – це буде перший крок до повернення Криму. Я вважаю, що повернення Криму можливе (може зараз хтось засмутиться) тільки після зміни влади в Росії.

Про МВФ

Важливо тільки одне – є домовленості: держава має платити за рахунками. Ви взяли кредити – ви повинні оплачувати. Їм важливо не де ви берете гроші. Їм важливо показати, що у вас є альтернативні джерела… Ми брали гроші – ми повинні їх віддавати. Розривати контракти ми з ними не маємо права. Це імідж країни.

Про інвестиції

Ми пропонуємо нульову декларацію, податкову амністію людям, які заробляли гроші і просто ховали їх. Ми говоримо про інших людей – це гастарбайтери, бізнесмени дрібні, середні, на яких тиснули правоохоронні органи. Ці люди повинні відкритися, вкласти гроші в українську економіку. Інвестувати в нашу країну. З’являться робочі місця. Постав гроші в державний банк, а звідти потім інвестуй в бізнес. Відкрийся. Заплати 5% державі.

Про вартість кампанії


Наша кампанія на сьогодні коштує 70 млн гривень. Це гроші мої, гроші моїх компаньйонів, засновників “Студії квартал 95” і гроші друзів.

Про свій бізнес

Я підписав виходи, незалежно від того як завершаться вибори, взагалі з усіх структурних компаній “Студії квартал 95”, одним із засновників яких я є. Це на шляху. Це довгий юридичний ланцюжок, але для цього не треба чекати п’ять років. Протягом декількох місяців завершиться вся юридична угода.

Про “Слугу народу”

“Слуга народу” з’явився до всіх політичних історій в нашому житті. Це популярний фільм, серіал, які люблять мільйони людей… Сьогодні це не вийде. Я в це не вірю. Я не вважаю це агітацією. Це наша мрія. Ми показали, яку країну ми бачимо і про яку мріємо. Чи може бути мрія агітацією, не мені судити.

Про “Сватів”

Ви знаєте, якщо я буду президентом, я не буду тим президентом, який в телефонному режимі тисне на рішення суду. Ви знаєте. Я думаю, якщо я не буду тиснути на суд, суд і так ухвалить справедливий вирок цьому серіалу. Я думаю і так побачить цей серіал глядач.

Пише - bbc-ccnn.com

 

Все буде Україна