«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шефір розповів про майбутнє студії “Квартал 95” та що вони будуть робити з російським ринком.

Шефір розповів чи буде Квартал пародіювати Зеленського Співвласник студії “Квартал 95” Борис Шефір розповів про плани проекту.

Шефір розповів, що його політика не цікавить, тому він має намір залишитися в “Кварталі”. Також він розповів, як тепер буде працювати студія без Володимира Зеленського, і чи будуть пародії на нового президента.

“Вова не смішний. Його дуже важко пародіювати. Він не говорить дурниць … Він смішний тільки на сцені, коли когось пародіює. А так він не буде, як Кличко, говорити різну нісенітницю або, як Ляшко зі своїм андеграундом. Але пародію на Володю ми вже придумали “, – розповів він.

Також Шефір розповів, що компанія планує вийти на ринок і в інших країнах світу. Але для цього знадобиться багато часу, не рік і не два.

Також він розповів, що студія “Квартал 95” буде робити з російським ринком.

“Знаєте, скільки коштує серія? 40-50 тисяч доларів – середня ціна по Україні. Деякі взагалі ставлять 20 тисяч. А російський канал платить 200 тисяч. Ви розумієте наскільки буде відрізнятися якість? Я зняв за 200 тисяч, продав – і ці гроші прийшли в країну … І я ще заплачу податки, влаштую на роботу 2,5 тисячі осіб (стільки у нас зараз працює) “, – пояснив він.

Джерело

Все буде Україна