«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шльопали ушльопки по Софіївській площі. Те що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові президента – Сенцов

Шльопали ушльопки по Софіївській площі.

Те що там відбулось, дуже гарно висвітлює, що насправді відбувається в голові президента, його оточення, та їх прихильників.

Попсовий шабаш з російським присмаком, обіцянки провести парад Перемоги над ворогом, за відсутності розуміння як це може статися, навіть якщо режим тиші протримається сотні років.

Як же добре, що поруч з цим фальшивим світом, існує справжній, де люди, які знають ціну слів та дій, йдуть спокійними колонами в камуфльованому одязі, а люди на вулицях кажуть їм:

«Дякуємо!»

Oleg Sentsov

Реакція відомих українців:

Олексій Петров

 

Сегодняшнее шоу Зеленского, которое он устроил в День Независимости Украины, получит название «Трусы под стенами Софии».

Это было сильно Володя! Этими полуголыми задницами под стенами Святой Софии, ты клоун перекуренный, плюнул в лицо Украине! Плюнул в лицо нации.

 

Vоlodymyr Ariev

Владний концерт до Дня Незалежності виглядав наче програма на день народження багатого жлоба. Для них какаразніца. Вони не бачать і не відчувають відмінностей. Аби було ги-ги і весело.

Просто не вміють інакше, все перетворюють в дешевий балаган за бюджетні кошти. Країну теж. Лютий сором і огида від побаченого.

Все буде Україна