«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шмигаль розповів, кому роздадуть гроші через посилення карантину. фото

Український уряд готовий виплатити фізособам-підприємцям (“ФОП”) і працівникам підприємств, які постраждають в результаті введення червоних зон, по 8 тис. грн.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні уряду 24 лютого, виступ якого транслювався на каналі Кабміну в YouTube. “За дорученням президента Зеленського будуть впроваджені грошові виплати. Держава готова виплатити “ФОПам” і працівникам підприємств, які постраждають в результаті введення червоних зон, по 8 тис. грн. Ми чекатимемо додаткову допомогу від місцевих органів влади”, – заявив прем’єр.Також він зазначив, що в уряді очікують, що місцеві органи впровадять додаткові виплати. Це повинно показати відповідальність і місцевої і центральної влади.

“Через збільшення кількості захворювань в Україні, все більша кількість областей потрапляють до червоного рівня епідемічної небезпеки. Тому розроблено комплекс заходів із підтримки людей та бізнесу, які будуть реалізовані у співпраці з органами місцевого самоврядування.”, – йдеться на каналі Шмигаля в Telegram.

Все буде Україна