«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шок. Що це таке?! Гриневич повернула в школи підручник з двоглавим орлом і російським триколором.

Шок. ЩО. Це. Таке.

Гриневич повернула в школи підручник з двоглавим орлом і російським триколором.

Два роки тому, зі скандалом, нам вдалося цей підручник зняти. Пам`ятаєте, Nataliya Melnychuk, Maksym Potapchuk, Олена Розвадовська наш похід в Міністерство освіти. Ось і посилання на ЗІК 2016 року, що МОН вилучає цей непотріб. https://zik.ua/…/mon_nakazalo_vyluchyty_zi_shkil_skandalnyy…

Сьогодні ці підручники знову в школах. Активістка Марина Зеленюк “накопала” на сайті міністерства освіти рекомендацію використовувати цей підрчник сьогодні на уроках російської мови в 1-3 класах для шкіл з українською мовою навчання.

ЩО ?! Школи з УКРАЇНСЬКОЮ мовою навчання ПЕРШі КЛАСИ вчать мокшанську мову?! Двоглавого орла і триколор? Наші маленькі українські дітки ??? !!!!

Відкрила сайт МОНу і пережила реальний шок. Я ж цей підручник два роки тому вилучила! Затряслися руки. Якби переді мною була в ту мить міністерка, я б не знаю, що їй зробила. Курва. Прибила б.

Люди, кого ви привели до влади? У Порошенка найбільша фракція в парламенті. Він би міг ініціювати її зняття…

… І тільки борди насміхаються взовж дороги: “Мова рятує серце…” Я думала, що серце рятує валідол. Мені він зараз точно потрібен з кардіошвидкою.

У них кругова порука. Віддихалася. Готую листи в СБУ та Генпрокуратуру. Звертаюся до всіх Народних депутатів України. Негайно ініціюйте зняття цієї кремлівської консерви.

За матеріалами

Все буде Україна