«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ШОК! У київській школі вчителька написала на чолі учня "лох" і виставила перед всім класом

У київській школі № 287 вчителька молодших класів познущалася над своїм учнем. Після цього хлопець став жертвою булінгу. Про відповідний інцидент написала у Facebook-спільноті «Батьки SOS» мати учня Вікторія Акімова.

«Добридень! У минулому році (у вересні 2017 р.) мій син був у 4-му класі. Київ, школа 287. Вчителька мого сина написала на лобі червоною пастою «лох», поставила перед усім класом, щоб хлопці посміялися. Після чого син пішов у туалет, щоб відмити лоб. Про цей інцидент ми не знали, тому що син побоявся нам розповісти. Дізналися випадково від однокласників сина», — написала жінка.

Вона також розповіла: інцидент стався у п’ятницю. А у понеділок її чоловік повів сина в школу. Однокласники хлопця, зустрічаючи його, сміялися. Тоді чоловік почав розпитувати, що трапилося і все дізнався. Із вчителькою відразу не зустрівся, бо поспішав на роботу. Але після уроків таки з нею зустрівся, - пише Вголос.

«Вона спершу намагалася відмовитися від розмови взагалі, а після того, як чоловік попрямував до директора, зупинила його і все ж вирішила поговорити. Ухвалили рішення, що вчитель вибачається перед усім класом за скоєне. Ми думали, що на цьому історія закінчиться, але, на жаль. Син цього року вже в 5-му класі. Після цього випадку слово «лох» стало в класі популярним і син постійно чує його то від одного, то від іншого учня», — додала жінка.

За словами мами хлопця, минулого тижня навіть дійшло до бійки. «Зі своєю вчителькою молодших класів син також періодично зустрічається в школі. Вона дозволяє собі кричати услід моїй дитині «інтернат за тобою плаче». Тобто учителька так нічого і не зрозуміла. Що не можна ображати і принижувати дітей в школі», — резюмувала обурена мати.

Все буде Україна