«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Шокуючий момент: навіжений батько скидає з даху свою 6-місячну доньку!

Чоловік з Південної Африки протестував проти знесення халуп в селищі недалеко від Порт-Елізабет і відправився на дах разом зі своєю шестимісячної дочкою. Що змусило чоловіка принести в жертву свою дитину?

Південноафриканському чоловікові було пред'явлено звинувачення в замаху на вбивство, після того як він скинув свою шестимісячну доньку з даху незаконно встановленої халупи, щоб зупинити її знесення.

Чоловік тримав дитину за ногу, погрожуючи скинути її вниз.

38-річний чоловік взяв дитину і піднявся на дах свого будинку в знак протесту проти знесення десятків халуп в селищі Квадесі, недалеко від Порт-Елізабет, на східному узбережжі Південної Африки. Чоловік погрожував кинути дочку вниз, якщо прибулі поліцейські не підуть. Коли декілька поліцейських вишикувалися на землі під ним і один піднявся, щоб спробувати поговорити з чоловіком, той звісив дитину вниз, тримаючи дитину за ногу! Можна було чути, як протестуючі поселенці підштовхували чоловіка до фатального кроку криками: «Кинь, кинь, кинь!..».

Неймовірно, що батько зміг так вчинити зі своєю дочкою!

В результаті чоловік пішов на цей шокуючий крок і кинув дитину вниз! На щастя, дівчинка була спіймана поліцейськими, що стояли внизу, і не постраждала. Батько був заарештований і офіційно звинувачений поліцією в замаху на вбивство. Дитина була повернена 35-річній матері, і їхня справа контролюється місцевими соціальними службами, щоб забезпечити безпеку дівчинки. А будинки, які були незаконно побудовані на незайнятій землі, були знесені.

Все буде Україна