«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Штурм ворожого ВОПа, 7-200, 1-300. Відео Ведмедів. Як швидко Ведмедям заборонять стріляти?

 ніч на 16 липня українські "Ведмеді" штурмували ВОП так званої ДНР. Це була акція помсти за розстріл чорного тюльпана під час оголошеного перемиря та режиму тиші. В результаті обстрілу український медик загинув, і військовослужбовець отримав поранення.

Штурм ВОП-а

Штурм ВОП-а було знято на камеру. На відео видно, як спецпризначенці прокрадаються до укриттів противника, стріляють з гранатомета та закидають позиції гранатами. В результаті оперції жоден боєць "Ведмедів" не постраждав, на відміну від російських найманців. Серед який (як зазначає автор) 7 убитих та один поранений.

Нагадаємо, що російські війська не припиняють обстрілів ні на день, закладають фугаси та розтяжки, стріляють в населені пункти та в машии швидкої допомоги. ВОни порушують Мінські домовленості та звичаї ведення війни. До поки влада бездіє лазутчики беруть контроль у свої руки.

Після подібних акцій в так званих "Л/ДНР" остаточно відбивається бажання йти в "ополчення" та відбувається масове дизертирство. Бунти вгамовують як правило МГБ-шники та підсилення із РФ.

Разом з тим, військове командування як за Порошенка так і за Зеленського не підтримує подібні акції та вилазки всебічно намагаючись створити умови, щоб подібних диверсій було якомога менше. 

До недавна, українські політики не називали україно-російську війну війною, а російська пропаганда в Україні і досі не заборонена, як і російський бізнес, банки та громадські організації.

джерело - Олександр Ведмідь

Все буде Україна