«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сєдокова в плащі на голе тіло розповіла, про що мріє на Новий рік

Шанувальники в захваті, але радять артистці бути скромнішою.

 

Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях., - пише Знай.ua

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і опублікувала відверте фото, хоча і скромніше попередніх. На знімку багатодітна мати Анна Сєдокова позує в спокусливому коричневому плащі на голе тіло. Артистка не дивиться в камеру, її голова повернута в сторону. Волосся Анни розпущене і спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до світлини Сєдокова розповіла, про що мріє на Новий рік.

"Ну але ж все ж було добре, поки в одному дурному фільмі не показали, як він відзначає свій день народження тільки з нею. Вона дарує йому розбиту чашку, зібрану з осколків, і він цілує її на тлі дивного вагончика з різнокольоровими ліхтариками. Він цілує її так, що відразу зрозуміло, вона для нього цілий світ і більше нікого не треба. Я знаю, що це егоїзм. Знаю, що в житті окрім нього чи неї, у кожного з нас є тисячі справ і турбот, десятки обставин і «але», але мені б так хотілося, щоб в цей Новий рік відбулося таке маленьке диво і хоч на трішечки я стала для тебе цілим світом", - написала співачка.

Шанувальники Сєдокової не залишилися байдужими і почали активно коментувати фотографію. Зірку засипають компліментами, а деякі навіть впізнали, сцену з якогось фільму, а точніше серіалу, описує співачка. Мова йде про американський серіал "Менталіст".

Все буде Україна