«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Скандал в українській школі: вчитель демонстративно побив першокласника

Такого жахіття давно не відбувалося в українських школах

У львівській школі стався досить неприємний інцидент. Так, у навчальному закладі №55 фізрук продемонстрував свої фізичні навички на першокласнику. Мати дитини заявила, що вчитель фізкультури побив хлопчика. І додала, що в день інциденту її дитина святкувала своє семиріччя.

Як написала на своїй сторінці у Facebook мати школяра Анастасія Винокурова, школа, в якій навчається її чадо, є досить сучасною – проектор, індивідуальні парти та інші атрибути.

"Але зате можна взяти і тріснути дитину по руці. Звичайно, ти ж – дорослий чоловік, вчитель, а першокласник не відпустив сітку за твоєю командою. А, ні, Федя, сказав, що просто підійшов і вдарив. Що треба робити, коротше, якщо дитина тримається за сітку, або бігає, чи сидить, чи стоїть? Правильно, вмазати їй", – обурюється жінка.

За її словами, її син відразу заплакав, класна керівниця його заспокоїла, а вчитель фізкультури нібито вибачився, хоча точно стверджувати не може.

"Директор у мене по телефону з'ясовував, чому Федю вдарив вчитель. Начебто у мене є нормальне пояснення. І сказав написати заяву, щоб вони провели розслідування. Тобто я в день народження свого сина пішла до директора в приймальню писати заяву про те, що мою дитину вдарив вчитель. Класно, правда?", – додає Анастасія Винокурова.

Джерело

Все буде Україна