«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Схоже це була остання капля: Трамп пішов на відчайдушний крок і рубанув по Путіну сильніше ніж будь коли

Америка перейшла до рішучих дій – підтримка в Венесуелі боротьби з божевільним диктатором Мадуро набагато сильніша і рішуча. Дональд Трамп здатний на сильні вчинки, куди більш сильні, ніж його попередник

У Венесуелі масова демонстрація на вулиці, висунення парламентом виконуючого обов’язки президента … Десь я таке вже бачив. Але Трамп діє на порядок швидше Обами в період Революції Переваги. Трамп не послав спецпредставника держдепу типу Вікторії Нуланд, щоб умовляти всі сторони бути цивілізованою і триматися в рамках закону – президент США миттєво визнав зміну влади народом, визнав легітимність нового виконуючого обов’язки глави держави Хуана Гауідо. Слідом за США визнання нової опозиційної Мадуро влада зробила і союзники.

На відміну від ситуації на Майдані, США відразу легітимізували вождів революції як визнаних усім світом представників влади. Тепер у разі, якщо Мадуро захоче як це вже не раз відбувалося, втопити повстання в крові, Гауідо може звернутися за допомогою до закордонних країнах, віддавати накази органам влади, і тепер застосування зброї проти повстанців загрожує для диктатора Мадуро тим, що наказ стріляти можуть віддати його противники, і у них можуть легально з’явитися і ресурси і зброя, і добре організовані військові підрозділи.

Це як якщо б Обама підтримав Турчинова в якості виконуючого обов’язки президента ще в грудні 2013 року після перших демонстрацій.

Адміністрація Обами вважала на той час Україна сферою російських інтересів, і для осмислення нової реальності у них пішло дуже багато часу, що і спровокувало Януковича і Путіна на спробу знищити Майдан силовим шляхом.

Думаю, Америка дуже скоро візьме під контроль Венесуелу, і це також як і війна в Іраку і в Сирії, призведе до отримання Америкою контролю за одним з найбільших джерел нафтогазових ресурсів на планеті. США отримає контрольний пакет світового ринку енергоресурсів, і це буде ще один удар по обвалення карткового будиночка недоімперіі Володимира Путіна. Пише - lisovasotnya.com

Все буде Україна