«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Скільки нам ще страждати: коли “депресивні” холод і дощі залишать літо в спокої

Протягом цього тижня в Україні повинна повернутися літня погода

Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що в Україну повернеться помірне тепло. Однак в регіонах, охоплених дощами, буде прохолодно, але з середи трохи потеплішає.

Так, у вівторок, 3 липня, дощі можливі на півночі і північному заході України. Тут буде мінімальна температура – не вище +19, в центрі середня температура складе +23, на Закарпатті до +25. Найтепліше – до +28 – буде в південних і східних регіонах України. У Києві очікується дощ, вночі 11-13, а вдень 17-19 вище нуля.

А ось вже в середу, 4 липня, синоптики прогнозують припинення дощів майже на всій території України, крім Чернігівської та Сумської областей, де можливі невеликі опади. На сході і півдні температура залишиться незмінною, в інших областях очікується невелике потепління – в середньому до +24. У Києві буде хмарно з проясненнями, вночі 11-13, вдень до 24 градусів тепла.

У четвер, 5 липня, дощів також не передбачають, в північних, центральних і західних областях середня денна температура не перевищить 25 градусів тепла. На Закарпатті та сході – до +27, на півдні температура підніметься до +29. У столиці сухо, вночі 12-14, вдень 23-25 вище нуля.

У п’ятницю, 6 липня, очікується повернення дощів в західні регіони України. При цьому температура повітря всюди залишиться незмінною.

Джерело

Все буде Україна