«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Скоро Україна припинить своє існування як держава.» Екс-голова Верховної Ради Володимир Литвин зробив гучну заяву

Колишній голова Верховної Ради України, позафракційний нардеп Володимир Литвин заявив, що за п’ять років Україна може припинити своє існування як держава

За його словами, це нібито трапиться, якщо майбутній президент Володимир Зеленський не зупинить війну з Росією. Скандальна фраза прозвучала в ефірі телеканалу NewsOne.

“Якщо він (конфлікт. – Ред.) не завершиться за п’ять років першої каденції президента, то, я думаю, тоді можна сказати, що України не буде. Це жорстокі реалії, які не можна не помічати. Цю проблему потрібно вирішити якомога швидше. Для цього потрібно наважитися говорити з усіма тими, від кого залежить вирішення цієї проблеми. А демонструвати те, що тут я розмовляти буду, а тут не буду, то це означає пролонгувати конфлікт”, – сказав Литвин, очевидно, натякаючи на прямі переговори з ватажками терористичних “Л/ДНР”.

Крім того, він висловив упевненість у тому, що Україна нібито більше не зможе протистояти агресору, оскільки не має для цього достатніх сил і ресурсів.

“Запасу виживання, запасу на те, щоб в Україні продовжувалася війна, в Україні немає. Люди також хочуть життя, вони не хочуть, щоб гинули їхні діти”, – висловився одіозний політик.

startko.co.ua

Все буде Україна