«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Скрипін про вишиванку Зеленського: Як на корові сідло! А коли ти вперше вдягнув вишиванку, Вово? Дякую, дуже дякую. Те.

Український журналіст Роман Скрипін у День вишиванки, який святкується в Україні 21 травня, наїхав на президента України Володимира Зеленського. Річ у тому, що глава країни одягнув вишиванку разом з першою леді і привітав усіх українців з цим днем. Фотографії опублікувала сама Зеленська у соцмережі Instagram.

Скрипін же вважає, це показухою. Такими думками він поділився у своєму Teleggram-каналі. Скрипін пише, що все має бути органічно.

“Ніразу в житті не вдягав кіпу, наприклад. Або косоворотку. І навіть кокошнік та індіанську шапку з пір’я. Не властивим мені було й вбиратися у арабський кандур чи перти на себе хустку-арафатку. Не вдягав баварські шкіряні шорти. І навіть британського котелка чи циліндра. Не вішав на себе жабо. Кімоно теж обійшло мою творчу долю. До чого я? До того, що все має бути органічним, а не виставленим фейком на вітрину. Як каже українське прислів’я: «як на корові сідло». Вишиванка має пасувати внутрішньому стану. Сьогодні ж день вишиванки? Так? Я свідомо це зробив десь у 2004. Навздогін до вчорашньої прес конференції українського президента, в мене є питання: а коли ти вперше вдягнув вишиванку, Вово? Дякую, дуже дякую. Те.”

Все буде Україна