«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ск*тина! Жахлива гидота." Лія Ахеджакова запропонувала позбавити її звання разом з Єфремовим

Народна артистка Росі Лія Ахеджакова прокоментувала ініціативу позбавити Михайла Єфремова звання “Заслужений артист Росі”

В ефірі радіостанці “НСН” Народна артистка РФ Лія Ахеджакова в емоційній формі закликала члена експертної ради при Держдумі з розвитку інформаційного суспільства та ЗМІ Вадима Манукяна, який раніше запропонував позбавити Михайла Єфремова почесного звання “Заслужений артист Росі” за антиросійські висловлювання, не піаритися за чужий рахунок.

“Звичайно, я підтримую Єфремова! Якщо і я Манукяну не угодна, то нехай і моє звання бере. Чи не він нам [звання] давав. Бач суддя який знайшовся. Взагалі його потрібно судити за такі речі. Що б ось так піаритися за рахунок російських артистів. Це ж піар! Відібрати звання у Міші Єфремова і відразу стати знаменитим. Скотина! “, – обурилася артистка.

Ахеджакова впевнена, що ініціатива Манукяна не варта реальних підстав. На думку, подібні ді є єдиним, що може допомогти експерту стати знаменитим на його посаді.

“Це жахлива гидота. Навіть не хочу про це говорити. Давайте, забирайте у нас у всіх звання. Так нехай він ними подавиться! Це єдине, чим він може прославитися. Піар дуже хороший. Відібрати звання у порядних людей, артистів! Хотілося б знати , яким чином він проліз у владу. та й то, пішов він, як не проліз. Бог з ним “, – уклала Ахеджакова.

Відзначимо, сам Єфремов раніше заявив, що не звертає уваги на реакцію на його слова, коротко заявивши: “Мене це не цікавить. По барабану. До побачення”.

На підтримку актора також виступив лідер рок-групи “Машина времени” Андрій Макаревич, який багато в чому поділяє політичні погляди Єфремова. Музикант розкритикував всю ситуацію, назвавши “мишачою метушнею”.

“Слухайте, мені так це набридло, все це така мишача метушня! – сказав Макаревич. – Досить вже про це, ну просто неможливо! Давайте не будемо сміття цеуже поширювати, ну будь ласка, вистачить піарити цих [чортових] депутатів, ну досить! “

Відзначимо, бурхливу реакцію російських чиновників викликало інтерв’ю Єфремова київській радіостанці “Новий час”, в якому він і виголосив слова про “імперіалістичний морок” в Росії.

Джерело

 

Все буде Україна