«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Скупили весь мотлох!'' У мережі забили на сполох через «єврономери» в Україні

В Україні рекордно побільшало автомобілів на єврономерах. За останніми даними, їх у країні уже 2,7 млн.

Такі дані оприлюднив на своїй сторінці у Facebook бізнесмен і екс-депутат Київради Олексій Давиденко. Він запропонував кардинальне вирішення проблеми ввезення в Україну нерозмитнених автомобілів.

"Я у шоці. У країні на "єврономерах" — 2 мільйони 700 тисяч авто. Ще раз 2,7 мільйона автомобілів. Ми, с*ка, скупили до себе весь мотлох із ЄС. Якщо уявити, що за кожне авто заплатили у середньому по $2 тис., то виходить, що за останні роки наші люди кешем вивезли $5,4 млрд", — написав він.

Давиденко також запропонував Верховній Раді прийняти закон, за яким кожен власник автомобіля на європейських номерах заплатить одноразово $2 тис. із транспортного засобу, але тепер уже в українську казну й отримає українські номери.

Бізнесмен зробив висновок, що в результаті цього:

1. Ми одразу отримуємо 5,4 мільярда доларів і можемо не брати кредит МВФ.

2. Ми ставимо на облік усіх цих летючих голландців.

3. Ми даємо людям законний механізм легалізації.

"Після цього держава матиме повне моральне право забрати на металобрухт у всіх, хто не вніс одноразовий платіж. Якщо вже нам випала така честь... бути звалищем європейського сміття і металобрухту, то нехай хоч заплатять у казну і позбавлять нас від чергового траншу МВФ", — підсумував Давиденко.

Джерело

Все буде Україна