«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Сьогодні на ефірі "Росія-1" ведуча "Время покажет" Стріженова: "На Україні можна вмeрти, якщо не зможеш звернутись до лікаря по допомогу державною мовою. Уявіть..."

Сьогодні на ефірі “Росія-1” ведуча “Время покажет” Стріженова: “На Україні можна вмерти, якщо не зможеш звернутись до лікаря по допомогу державною мовою. Уявіть, ви перед реанімацією, просите допомоги в лікаря. Якою мовою ви це робитемете. Перекладача не покликав”.

В РФ через телеканали й ЗМІ активно нагнітаєтсья істерика щодо прийняття “законопроекту про заборону російської мови”, як вони це називають вже практично офіційно. А далі обов’язково підтягнуться історії про “мальчікав в трусіках, ґалодних – хлєбушка попросить нє моґут, паляніца нє виґаваріваєцца!”.))

Однак позитивний момент в тому, що російська пропаганда вже від початку обрала приречену позицію: вони змирились, що в Україні тепер буде саме так і не інакше. Єдина і обов’язкова для всіх державна – українська, у війську – “пани офіцери” і “Слава Україні! – Героям слава!”. Ну і одна помісна церква. Вони плюються. Вони обурюються. Вони звинувачують і викривають. Але вже точно знають, що тепер буде саме так.

Alex Golobuckij

Джерело

Все буде Україна