«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сьогодні один мій давній товариш, ім’я якого я не хочу афішувати без його згоди, захотів привітати дітей Ріффмастера з Миколаєм.

Сьогодні один мій давній товариш, ім’я якого я не хочу афішувати без його згоди, захотів привітати дітей Ріффмастера з Миколаєм. Купив бажаних дітьми подарунків, взяв мене за компанію й поїхав у гості. В маленькій квартирці, в якій було повно народу – там і дружина Андрія, і мама, і брат, і ще якісь люди – діти, побачивши не дуже знайомих дядьків, спочатку розгубилися. Вітя, старший, тримався трохи впевненіше, а Варя, молодша, сховалася у якийсь свій дитячий закапелок. Дізнавшись, що це подарунки для них, діти, звісно, значно пожвавішали, а коли дізналися, що це саме ті подарунки, про які вони мріяли, – навіть повеселішали.

Але ця дитяча радість триватиме недовго, бо найкращим подарунком було б, якби тато вернувся додому. За попередніми даними, дуже мало шансів, що Андрія завтра відпустять чи навіть пом‘якшать запобіжний засіб, – є всі підстави вважати, що, як і в справі Яни Дугарь, засідання буде перенесене на значно пізніший час. Але якщо нас буде дуже багато, це, принаймні, дасть сигнал усім, хто веде цю, фальшиву в багатьох проявах, справу, що легко їм у ній не буде.

Після засідання по апеляції Андрія, буде засідання по апеляції Юлі. Оскільки це спільна справа, шита білими нитками, підтримка буде потрібна обом, а нам же неважко буде перейти з залу в зал, правда?


 
Головне, бути завтра на Солом‘янській, 2а, до 09:30. Зала 502. Мати з собою паспорт чи інший відповідний документ.

Все буде Україна