«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сьогодні у Дмитра день народження.. Його сім’я досі не може з ним попрощатися.. Ворог не віддає тіло Героя..

Сьогодні у загиблого Героя України Каплунова день народження… його тіло знаходиться у найманців РФ.

Про це повідомляє Цензор.нет

В ніч з 30 листопада на 1-е грудня група спецназу управління “Альфа” Служби безпеки виконувала бойове завдання по веденню розвідки і спостереження в “сірій зоні” в районі села Староласпа Донецької області. Це район знаходиться далеко за межами зони розведення військ в районі Богданівки.

Вночі, при переході групи після успішного виконання поставлених завдань, стався підрив на міні. “Сіра зона” хаотично мінована, на жаль, цей ризик на фронті всюди. В результаті вибуху підполковник Дмитро Каплунов отримав смертельні поранення, він загинув на місці. Денис Волочаєв і ще один офіцер були поранені. Група забрала зброю загиблого і документи і понесла поранених до своїх позицій.

Оскільки підрив стався в “сірій зоні”, противник підрив не спостерігав і відходу не перешкоджав. На жаль, під час евакуації від важких поранень загинув підполковник Волочаев.

Підрозділи 1-ї мотострілецької бригади окупаційного корпусу ЗС РФ на Донбасі виявили місце підриву і тіло Каплунова на наступний день. Позиції ворога були недалеко і винести Каплунова наші вже не змогли.

В результаті розголошення даних в українських соцмережах, противник швидко зумів отримати уявлення про ситуацію до того, як змогли обміняти тіло Дмитра, і зараз проводить інформаційну операцію по дискредитації українських спецслужб.

Докладаються всі зусилля для повернення тіла загиблого.

За високі заслуги перед країною Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський удостоїв загиблих офіцерів СБУ звання Герой України (посмертно).

Все буде Україна